دسر لبو یه دسر خوشمزه، ساده‌ست که ارزش غذایی زیادی هم داره و برای شب یلدا انتخاب مناسبیه. در ادامه با روش تهیه دسر لبو با خامه مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه دسر لبو قرمز

  • لبوی پخته 300 گرم
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • شیر یک سوم لیوان
  • خامه صبحانه یک چهارم لیوان
  • آب لبو نصف لیوان (آبی که لبوها داخلش پخته و شیرینه)
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آب سرد یک چهارم لیوان

طرز تهیه دسر لبو قرمز با خامه و پودر ژلاتین

طرز تهیه دسر لبو قرمز با خامه و پودر ژلاتین خوشمزه و ساده

مرحله اول، پختن و پوره کردن لبو

لبوها رو بشویید و با پوست به همراه  مقداری شکر کامل بپزید. مقدار سکر بستگی به میزان شیرینی لبو و ذائقه شما داره. وقتی که لبو پخت و خنک شد، لبو رو پوست بگیرید.


مرحله دوم، حل کردن پودر ژلاتین

پودر ژلاتین رو روی یک چهارم لیوان آب سرد بریزید و پنج دقیقه استراحت بدید تا اسفنجی بشه، سپس روی بخار کتری بذارید تا به طور کامل حل بشه.

طرز تهیه دسر لبو قرمز


مرحله سوم، میکس کردن مواد دسر

لبوها رو به همراه  شیر، خامه، شکر، آب لبو و وانیل داخل غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه. سپس ژلاتین رو که کمی خنک شده به مواد اضافه کنید و باز میکس کنید تا ژلاتین با مواد کامل ترکیب بشه.

طرز تهیه دسر لبو با خامه


مرحله چهارم، ریختن مواد داخل قالب

کف قالب‌های مورد نظرتون رو کمی چرب کنید. مقداری از مواد دسر داخل قالب‌ها بریزید و حدود 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل ببنده. در آخر دسر رو از قالب خارج و به سلیقه خودتون تزئین کنید. نوش جان.

دسر لبو شب یلدا