دسر لبو یه دسر خوشمزه، سادهست که ارزش غذایی زیادی هم داره و برای شب یلدا انتخاب مناسبیه. در ادامه با روش تهیه دسر لبو با خامه مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه دسر لبو قرمز
- لبوی پخته 300 گرم
- شکر 4 قاشق غذاخوری
- شیر یک سوم لیوان
- خامه صبحانه یک چهارم لیوان
- آب لبو نصف لیوان (آبی که لبوها داخلش پخته و شیرینه)
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- آب سرد یک چهارم لیوان
طرز تهیه دسر لبو قرمز با خامه و پودر ژلاتین
مرحله اول، پختن و پوره کردن لبو
لبوها رو بشویید و با پوست به همراه مقداری شکر کامل بپزید. مقدار سکر بستگی به میزان شیرینی لبو و ذائقه شما داره. وقتی که لبو پخت و خنک شد، لبو رو پوست بگیرید.
مرحله دوم، حل کردن پودر ژلاتین
پودر ژلاتین رو روی یک چهارم لیوان آب سرد بریزید و پنج دقیقه استراحت بدید تا اسفنجی بشه، سپس روی بخار کتری بذارید تا به طور کامل حل بشه.
مرحله سوم، میکس کردن مواد دسر
لبوها رو به همراه شیر، خامه، شکر، آب لبو و وانیل داخل غذاساز یا میکسر بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه. سپس ژلاتین رو که کمی خنک شده به مواد اضافه کنید و باز میکس کنید تا ژلاتین با مواد کامل ترکیب بشه.
مرحله چهارم، ریختن مواد داخل قالب
کف قالبهای مورد نظرتون رو کمی چرب کنید. مقداری از مواد دسر داخل قالبها بریزید و حدود 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل ببنده. در آخر دسر رو از قالب خارج و به سلیقه خودتون تزئین کنید. نوش جان.
روش دوم
طرز تهیه دسر لبو مجلسی
مواد لازم برای تهیه دسر لبو
- لبو پخته ۳ تا ۴ عدد متوسط
- ماست دو قاشق غذا خوری سر پر
- خامه صبحانه ۱ قاشق غذا خوری سر پر (مقدار خامه رو میتونید افزایش بدید که باعث لطیف تر شدن بافت دسر میشه)
- آب لبو سرد شده ۱/۲ لیوان (به جای آب لبو از شیر هم میتونید استفاده کنید)
- پودر ژلاتین ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
- شکر ۵ قاشق غذا خوری (قابل افزایش در صورت تمایل)
طرز تهیه
لبو ها رو کاملا تمیز شسته و داخل ظرفی بپزید بعد از پخت از آب لبو بردارید و کنار بزارید تا خنک بشه.
وقتی خنک شد بهش ژلاتین اضافه کنید وقتی بافت اسفنجی پیدا کرد روی بخار کتری به روش بن ماری حل کنید.
لبو های پخته، ماست، خامه و شکر را در مخلوط کن یا میکسر مخلوط کنید مخلوط ژلاتین و آب لبو رو هم اضافه کرده و خوب میکس کنید.
این دسر به خاطر وجود خامه نیازی به چرب کردن نداره اما اگر دوست داشتید میتونید چرب کنید.
برای ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدید و بزارید کاملا ببنده. بعد به ظرف سرو منتقل کنید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان