روکر توت فرنگی یک دسر خوشمزه و مجلسی و شیک و راحت که امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم روکر توت فرنگی
- شیر ۳ لیوان
- نشاسته ذرت ۳ ق غ
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل نصف ق چ
- آب سرد نصف لیوان
- پودر ژلاتین ۳ ق غ
- پنیر خامه ای یک بسته ۲۰۰ گرمی
- خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
- گردوی خرد شده نصف پیمانه
- بیسکوییت پتی بور ساده ۱۵ عدد
- توت فرنگی ۱۰-۱۲ عدد
- ژله آلوورا ۱ بسته
طرز تهیه روکر توت فرنگی
برای درست کردن ژله طبق دستور عمل می کنیم. قالب رو با روغن مایع کامل چرب می کنیم.
ته قالب مقداری از ژله رو ریخته و یخچال می زاریم تا نیم بند بشه . توت فرنگی ها رو روی ژله می چینیم (من موز هم گذاشتم) و دوباره به آرومی از ژله روش مقداری می ریزیم (تا میوه ها تکون نخورند) و می زاریم یخچال که نیم بند بشه و بعد مابقی ژله روش ریخته و دوباره می زاریم یخچال تا ببنده.
پودر ژلاتین رو روی آب سرد که داشتیم می پاشیم و اجازه می دیم حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد به روش بن ماری روی بخار می زاریم تا حل بشه و شفاف.
در ظرف مناسبی شیر و نشاسته و وانیل و زرده رو ریخته و خوب مخلوط می کنیم و روی شعله ملایم قرار داده و مدام هم می زنیم تا لطیف و یکدست بشه و به غلظت فرنی برسه. از روی حرارت برداشته و ژلاتین ذوب شده رو به مواد اضافه می کنیم و می زاریم کنار تا کمی خنک بشه.
پنیر و خامه رو در ظرف جدا باهم مخلوط کرده و به موادمون اضافه می کنیم.توت فرنگی خرد شده، گردوی خرد شده و بیسکوییت پتی بور خرد شده رو هم اضافه و هم می زنیم و مواد رو روی ژله بسته شده داخل قالب به آرومی می ریزیم و می زاریم یخچال یک شب بمونه.
کناره ها به آرومی جدا کرده و ته قالب رو داخل آب ولرم چند ثانیه می زاریم و بعد به آرومی داخل ظرف سرو بر می گردونیم.
نوش جان