رسپی کیک خامه ای میوه ای شیک و مجلسی!

مواد لازم برای تهیه کیک خامه ای میوه ای

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
  • نمک یک پنس
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
  • عسل ۲۵ گرم
  • شیر ۴۰ گرم
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • کره ۴۰ گرم

دستور پخت کیک خامه ای میوه ای

طرز تهیه کیک خامه ای میوه ای شیک و مجلسی

کف و دیواره قالب ۱۸ با دیواره ۷ سانت کاغذ روغنی بیاندازید.

ظرف کره و شیر را درون یک کاسه آب جوش قرار داده تا گرم شود.

شکر، وانیل، عسل و نمک را روی تخم مرغ ریخته و روی یک ظرف حاوی آب جوش قرار دهید و با ویسک مخلوط کنید تا به ۴۲ درجه سانتیگراد برسد.

از روی بخار برداشته و هم بزنید تا زمانی که به مرحله روبانی برسد. رسیدن به این مرحله بسیار مهم هست.

تا الان دیگه شیر که داخل ظرف اب جوش قرار دادید باید به دمای ۴۰-۴۵ درجه رسیده باشه. شیر رو به ترکیب روبانی شده اضافه کرده و فولد کنید.

آرد را طی دو مرحله روی مواد الک کرده و فولد کنید. کره باید تا این زمان به دمای ۵۵-۶۰ درجه رسیده باشد.

۲-۳ قاشق از ترکیب بالا را به کره ذوب شده اضافه و مخلوط کنید. سپس به مابقی مواد اضافه کرده و با احتیاط فولد کنید.

مواد را داخل قالب ریخته و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار داده و دما را به ۱۶۰ درجه کاهش دهید. مدت زمان پخت ۳۵ دقیقه و یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاید.

دما و مدت زمان را حتما مطابق عملکرد فر خودتون تنظیم کنید. سپس کیک را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود.

کیک را به ۴ برش نازک تقسیم کنید.

گاناش شکلات سفید

  • شکلات سفید خرد شده ۸۰ گرم
  • خامه صبحانه ۸۰ گرم
  • شیر عسلی ۲۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۲۰ گرم
  • اب سیب یک قاشق چایخوری
  • خامه پر چرب ۳۵۰ گرم

خامه را روی حرارت گرم کنید. به شکلات خرد شده اضافه کرده هم بزنید تا ذوب شود سپس آب سیب و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید وقتی به دمای ۵۰ درجه سانتیگراد رسید شیر عسلی را اضافه کرده و مخلوط کنید.

اجازه دهید ترکیب تا دمای ۳۰ درجه سانتیگراد خنک شود. سپس خامه کاملا سرد (دمای حدودا ۵-۱۰ درجه) را اضافه کرده و با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

اینجا زیر ظرف آب و یخ میگذاره تا مطمئن بشه از فرم گرفتن خامه. برای فیلینگ نیازی به سفت شدن کامل خامه نیست بهتره کمی خامه نرم تر باشه تا راحت تر روی میوه ها قرار بگیرد.

ولی برای کاور دور کیک و تزیین از خامه کاملا فرم گرفته استفاده کنید. ضمنا میتونید برای فیلینگ فقط از خامه استفاده کنید و گاناش و شیر عسلی اضافه نکنید.

سیروپ

  • شکر ۳۵ گرم
  • آب ۵۰ گرم

آب و شکر روی حرارت گذاشته شکر که حل شد کنار بگذارید خنک شود.

توت فرنگی، کیوی و انبه هست شما میتونید با میوه مورد نظر خودتون جایگزین کنید. میوه ها را برش داده و روی یک پارچه نخی. قرار دهید تا رطوبت آن کاملا گرفته شود هر لایه از کیک را ابتدا با سیروپ خیس کنید.

سپس یک لایه خامه روی کیک کشیده، برش های توت فرنگی را روی کیک به شکل زیبا و منظم چیده و سپس یک لایه دیگر خامه روی میوه ها قرار داده و با احتیاط صاف کنید.

لایه بعدی کیک را قرار داده و مراحل را این بار با انبه تکرار کنید و برای لایه آخر هم از کیوی استفاده کنید. یک لایه خامه دور کیک کشیده از برش های میوه روی دیواره قرار داده، یک لایه مجددا خامه کشیده و صاف کنید تا میوه ها کمی داخل خامه بهتر فیکس شوند در نهایت هم طبق سلیقه روی کار تزئین میشود.

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)