با آموزش یه چیز کیک تمشک یخچالی فوق العاده شکیل و درعین حال ساده موافقین؟ خوبی این آموزش اینه که شما می تونید با هر نوع میوه و رنگ دلخواه این چیزکیک رو درست کنید!

پس بریم تا خیلی راحت این چیزکیک تمشک خوشمزه و زیبا رو سر فرصت درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک تمشک یخچالی با بیسکویت پتی بور

  • 2 بسته بيسکوئيت پتی بور
  • 150 گرم کره ذوب شده
  • 500 گرم خامه قنادی
  • 200 گرم پنیر ماسکارپونه
  • نصف پیمانه پودرقند
  • 1 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه تمشک پوره شده
  • 3ق غ پودرژلاتین
  • نصف لیوان آب سرد
  • رنگ خوراکی بنفش

دستور تهیه چیز کیک تمشک یخچالی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه چیز کیک تمشک یخچالی با بیسکویت پتی بور

بيسکوئيت ها رو داخل غذاساز پودر کرده و کره ذوب شده رو بهش اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا حالت خمیری بشه.

کف قالب کمربندی یا رینگ 20 سانت رو نایلون گذاشته و دیواره ها رو با طلق یا کاغذروغنی می پوشونیم.

مواد رو داخلش ریخته و با ته لیوان یا گوشت کوب حسابی منسجم می کنیم و داخل یخچال میزاریم.پودرژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه.

خامه قنادی رو با همزن زده تا کمی فرم بگیره. پنیر ماسکارپونه و پودرقند رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

ژلاتین رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم. حالا شیر رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مایه پنیری رو به 2 قسمت تقسیم کرده و به یکی تمشک پوره شده و یکی دو قطره رنگ خوراکی بنفش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه.

اول مایه سفید رنگ رو داخل قالب ریخته و سطحش رو صاف کرده و سپس لایه تمشکی رو داخل قالب ریخته و سطحش رو صاف می کنیم و 6 ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره.

سپس از قالب خارج کرده و طلق یا کاغذ روغنی رو به آرومی ازش جدا می کنیم و به دلخواه تزئین می کنیم.

نوش جان