با آموزش یه چیز کیک تمشک یخچالی فوق العاده شکیل و درعین حال ساده موافقین؟ خوبی این آموزش اینه که شما می تونید با هر نوع میوه و رنگ دلخواه این چیزکیک رو درست کنید!
پس بریم تا خیلی راحت این چیزکیک تمشک خوشمزه و زیبا رو سر فرصت درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک تمشک یخچالی با بیسکویت پتی بور
- 2 بسته بيسکوئيت پتی بور
- 150 گرم کره ذوب شده
- 500 گرم خامه قنادی
- 200 گرم پنیر ماسکارپونه
- نصف پیمانه پودرقند
- 1 پیمانه شیر
- 1 پیمانه تمشک پوره شده
- 3ق غ پودرژلاتین
- نصف لیوان آب سرد
- رنگ خوراکی بنفش
دستور تهیه چیز کیک تمشک یخچالی با بیسکویت پتی بور
بيسکوئيت ها رو داخل غذاساز پودر کرده و کره ذوب شده رو بهش اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا حالت خمیری بشه.
کف قالب کمربندی یا رینگ 20 سانت رو نایلون گذاشته و دیواره ها رو با طلق یا کاغذروغنی می پوشونیم.
مواد رو داخلش ریخته و با ته لیوان یا گوشت کوب حسابی منسجم می کنیم و داخل یخچال میزاریم.پودرژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه.
خامه قنادی رو با همزن زده تا کمی فرم بگیره. پنیر ماسکارپونه و پودرقند رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
ژلاتین رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم. حالا شیر رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مایه پنیری رو به 2 قسمت تقسیم کرده و به یکی تمشک پوره شده و یکی دو قطره رنگ خوراکی بنفش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه.
اول مایه سفید رنگ رو داخل قالب ریخته و سطحش رو صاف کرده و سپس لایه تمشکی رو داخل قالب ریخته و سطحش رو صاف می کنیم و 6 ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره.
سپس از قالب خارج کرده و طلق یا کاغذ روغنی رو به آرومی ازش جدا می کنیم و به دلخواه تزئین می کنیم.
نوش جان