این رنگینک مغزدار با آرد نخودچی و خرمای درسته تهیه میشه و فوقالعاده شیک و مجلسیه. امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه رنگینک با آرد نخودچی و خرما
- آرد یک پیمانه
- آرد نخودچی یک چهارم پیمانه
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر قند یک چهارم پیمانه
- پودر دارچین یک قاشق چایخوری
- پودر هل یا زنجبیلیک دوم قاشق چایخوری
- خرما ۱۰ عدد
- گردو به مقدار لازم
طرز تهیه رنگینک مغزدار با آرد نخودچی
برای شروع ابتدا یه برش به خرما بزنید هسته شو در بیارید و وسطش رو یه برش گردو بذارید.
در مرحله بعدی کره رو بریزین داخل تابه و بزارین رو حرارت کم بعد آرد و اردنخودچی رو الک کنید و بریزین داخل ماهی تابه و با کره خوب تفت بدید.
من یک قاشق غذاخوری روغن مایه هم ریختم نه بیشتر. حرارت کم باشه و مدام هم بزنید تا نسوزه.
بعد اینکه رنگش نسکافه ای شد از رو حرارت بردارید. دیگه به حرارت نیاز نداریم.
حالا پودر قند الک شده و پودر دارچین و پودر هل رو بریزین داخل مخلوط آرد ها و کره و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط و پودر قند حل بشه. حتما از قالب سیلیکونی استفاده کنید که خیلی بهتره.
کمی از مواد رو داخل قالب بریزین و قالب رو کمی به سطح کار بکوبید تا یکدست پهن بشه. حالا خرماهای مغز دار رو بچیند روش تمام سطح رنگینک رو خرما و گردو بزارید.
دوباره از مواد بریزین روی خرماها تمام کنارهاو سطح قالب رو پر کنید و چند بار آروم قالب رو بزنین به سطح کار تا تمام شیارها پر بشه. اگه از قالب کوچیک استفاده میکنید خرما و گردو رو نصف کنید.
قالب رو بذارین داخل یخچال تا ببنده و کمی سفت بشه یا اگه عجله دارین چند دقیقه بزارین داخل فریزر. زیاد نمونه که یخ بزنه در حد پنج تا ده دقیقه.
حالا خیلی آروم از قالب جدا کنید و با پودر گردو تزیین و نوش جان کنید. برای تزیین میتونید از شکلات سفید و پودر پسته هم استفاده کنید.
این نوع رنگینک قالبی مغزدار هستش. رنگینک دو جور درست و سرو میشه یه مدل دیگه اینه که خرماهارو بعد اینکه گردو گذاشتین بچینین داخل دیس و از این مایه یا مخلوط آرد رو بدین روش و بعد هم تزیین کنید.
طرز تهیه رنگینک خرما با آرد گندم
مواد لازم
- پانصد گرم خرما
- یک لیوان آرد گندم کامل
- نصف لیوان روغن مایع
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه
هسته ی خرما ها رو بگیرید و هر نوع مغزیجاتی دوست دارید درون خرما ها بزارید و خرماها رو توی ظرف بچینید.
یک لیوان آرد گندم رو در تابه با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش گرفته شه باید آرد رو مداوم هم بزنیم تا رنگ آرد تغییر کنه کم کم روغن مایع رو اضافه میکنیم.
دارچین و وانیل رو هم به موادمون اضافه میکنیم اگر دیدین مواد سفت شده دو قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید تا مواد داغ میریزمیشون روی خرماها و بعد از سرد شدن روشو به دلخواه تزیین میکنیم.
نکته: در آخر باید دارچین و وانیل اضافه شه چون اگر زیاد حرارت ببینه رنگینکتون تلخ میشه.