این ورژن اصلی کیک رافائلو که بادامی نارگیلی هست رو براتون آماده کردم که یه کیک کافی شاپی و شیک و فوق العاده خوشمزه هست. پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید، چون طعم و مزه متفاوت و بی نظیری داره.
مواد لازم برای تهیه کیک رافائلو
- تخم مرغ درشت ۶ عدد
- شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم
- پودر بادام ۱۰۰ گرم
- آرد همه منظوره ۱۲۵ گرم
- اسانس بادام
- نمک یک پنس
طرز تهیه کیک رافائلو
کف و کمی از دیواره قالب ۲۳ سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده. سفیده با نمک هم بزنید تا حالت فومی شود سپس شکر به صورت بارانی اضافه شده تا کاملا حل شده و سفیده به استیف پیک برسد.
زرده های تخم مرغ را جداگانه درون یک کاسه کوچک با اسانس بادام مخلوط کرده و درون سفیده فرم گرفته ریخته و فولد کنید.
حالا با احتیاط پودر بادام و آرد را روی مواد بالا الک کرده و فولد کنید.
سپس درون قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که روی کیک طلایی شود و تستر تمیز بیرون بیاید، قرار دهید.
سپس از فر خارج کرده و بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از قالب جدا کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.
مواد لازم برای فراستینگ شکلات سفید، نارگیل
- شکلات سفید ۲۰۰ گرم
- شیر نارگیل ۴۵ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
- خامه با چربی بالا ۵۰۰ گرم
- پودر نارگیل چرب و یا نارگیل رنده شده ۴۰ گرم
- پودر شکر ۳۰ گرم (در صورت استفاده از خامه قنادی میتوان طبق ذائقه این شکر را حذف کرد)
- اسانس نارگیل چند قطره
شکلات سفید و شیر نارگیل را روی بخار آب قرار داده تا ذوب شود. پنیر را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید.
خامه را با اسانس نارگیل فرم داده و درون ترکیب پنیر و شکلات بالا فولد کنید.
لایه بندی و تزئین
کیک را به سه لایه برش دهید.
لایه اول را با حدودا ۸۰ گرم شیر نارگیل خیس کرده و با کمتر از یک سوم از حجم کرم آماده شده پوشش دهید و لایه دوم کیک را بگذارید و مراحل را تکرار کنید تا کیک کامل پوشش داده شده و با پودر نارگیل کاور شود.
در انتها هم میتوان با ترافل رافائلو و بادام خرد شده و شکلات تزئین کرد. نوش جان