کوکی کدو حلوایی با جوی پرک دوسر یه کوکی رژیمی و خوشمزه و مقویه. اگه به کدو تنبل تازه دسترسی دارید پیشنهاد میکنم حتما این کوکی خوشمزه رو بپزید و امتحان کنید. در ادامه با دستور پخت کوکی کدو حلوایی با جو پرک مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کوکی کدو حلوایی رژیمی
- پوره کدو حلوایی یک سوم پیمانه (75 گرم)
- آرد یک و نیم پیمانه (185 گرم)
- جو دو سر پرکیک و نیم پیمانه
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر میخک یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- کره به دمای محیط رسیده نصف پیمانه (100 گرم)
- شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه (150 گرم)
- پودر شکر یک چهارم پیمانه (50 گرم)
- شکلات چیپسی سه چهارم پیمانه
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 10 تا 12 دقیقه
طرز پخت کوکی کدو حلوایی با جو پرک یا دوسر پرک
مرحله اول، گرم کردن فر
قبل از اقدام به پخت کوکی کدو حلوایی ابتدا فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم بشه.
مرحله دوم، آماده کردن خمیر کوکی
در یک ظرف آرد، جو دوسر پرک، آرد ذرت، جوش شیرین (بکینگ سودا)، ادویهها و نمک رو با هم مخلوط کنید و بذارید کنار.
در ظرف جداگانهای کره و شکر و پودر قند رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست بشه.
سپس وانیل و پوره کدو حلوایی رو به مواد اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن مواد رو مخلوط کنید.
در ادامه مواد خشک رو که با هم ترکیب کرده بودید به مواد اضافه کنید و مواد رو با لیسک مخلوط کنید.
در آخر شکلات چیپسیها رو نیز به مواد اضافه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با مواد مخلوط بشه.
مرحله سوم، پختن کوکی داخل فر
در این مرحله از مایه کوکی به اندازه یک قاشق سوپخوری بردارید و مواد رو با دست گرد کنید و با فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندهاید بچینید و به مدت ده تا دوازده دقیقه داخل طبقه وسط فر که از قبل گرم شده بذارید تا کوکیها بپزند.
بعد از پخت سینی رو از فر خارج کنید و اجازه بدید تا کوکیها کاملا خنک بشن و سپس میل کنید.