پرتزل کوکی یه شیرینی فوقالعاده خوشمزه که امسال برای عید میخوام از این مدل درست کنم. اسم این شیرینی پریتزل هست و از فیلینگ دلخواه میتونین استفاده کنین.
مواد لازم برای تهیه پرتزل کوکی
- کره یا مارگارین 100 گرم
- پودر شکر الک شده 40 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- وانیل مایع 1/2 قاشق چایخوری
- آرد سفید 160 گرم
- نشاسته ذرت 20 گرم
دستور پخت کوکی پرتزل خوشمزه
ابتدا کره نرم شده و پودر شکر را بادور متوسط همزن چند دقیقه میزنیم سپس وانیل مایع و زرده تخم مرغ را افزوده و دوباره با همزن مخلوط می کنیم.
مخلوط آرد و نشاسته ذرت رو چند بار الک کرده کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را به هیچ عنوان ورز ندهید.
حالا نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم، سپس خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی گذاشته و به وردنه باز میکنیم و با کاتر دلخواه قالب میزنیم.
نصف شیرینی ها رو با یه کاتر ساده و نصف دیگه رو با استفاده از هر دو کاتر قالب میزنیم و در سینی فر با کاغذ روغنی ميچينيم.
دوباره نیم ساعت شیرینی رو داخل یخچال قرار میدهیم تا بعد از پخت شکل خودش رو حفظ کنه و زیاد پهن نشه.
در این فاصله فر رو گرم میکنیم. در فر برقی با دمای 160 درجه یا گازی با دمای 180 درجه.
شیرینی رو به مدت 15 دقیقه می پزیم.
بعد از خنک شدن شیرینی هایی که طرح دار هستن رو داخل مخلوط پودر دارچین و شکر می غلتانیم و روی شیرینی های ساده رو با فیلینگ پر کرده و دو طرف شیرینی ها رو به هم می چسبانیم.
من ابتدا دور شیرینی ها رو با شکلات صبحونه کاور کردم و برای قسمت وسط شیرینی از سس کارامل استفاده کردم.
شما میتونین از مارمالاد، بریلو یا هر فلینگی که دوست دارین استفاده کنین.
سس کارامل رو هم میتونین آماده بخرین هم خودتون راحت تو خونه درستش کنین بهتره یه روز بعد از تهیه شیرینی اونو مصرف کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشه.
نوش جان