توپک سیب زمینی، این غذای ساده و خوشمزه رو میتونید خیلی راحت و بدون نیاز به مواد اولیه زیادی آماده کنید. بچه ها توپک سیب زمینی رو خیلی دوست دارن و این غذا همچنین برای جشن تولد و دورهمیهای دوستانه غذای یا میان وعده مناسبیه. در ادامه با دستور پخت توپک سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر پیتزا
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- پودر سوخاری 5 قاشق غذاخوری
- آرد سفید 5 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- پنیر پیتزا نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- نمک 1 قاشق مربا خوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر پیتزا
مرحله اول، پختن سیب زمینی
سیب زمینی ها رو به همراه مقداری نمک آب پز کنید و وقتی که کامل پخت، زمان بدید تا کامل خنک بشه و سپس سیب زمینی ها رو پوست بگیرید.
مرحله دوم، پوره کردن سیب زمینی
سیب زمینی ها رو با استفاده از گوشت کوب یا پوره ساز پوره کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و پودر سیر رو اضافه کنید و یا پوره سیب زمینی مخلوط کنید.
سپس پوره سیب زمینی رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.
مرحله سوم، آماده کردن توپک سیب زمینی
بعد از گذشت نیم ساعت پوره سیب زمینی رو از یخچال بیرون بیارید و کمی بزرگ تر از یک گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید. کمی پنیر پیتزا وسط پوره سیب زمینی بذارید و لبه ها رو به طور کامل برگردونید و جمع کنید و به شکل توپ فرم بدین و تمام درزهای توپک رو پر کنید تا در زمان سرخ کردن پنیر بیرون نزنه.
مرحله چهارم، سرخ کردن توپک
وقتی که تمام توپک ها آماده شد، توپک ها رو اول داخل آرد سفید بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ همزده و در آخر داخل پودر سوخاری بغلتونید و برای یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل سرد بشه. بعد از یک ساعت توپک ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشه که توپک ها داخل روغن شناور بشن. سپس توپک های سرخ شده رو روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.