پف پفی یکی از خوراکیها یا تنقلات مورد علاقه بچههاست. اگه نگران سلامتی فرزندتون هستید و دوست ندارید که از پف پفی های آماده مصرف کنه، خودتون میتونید خیلی راحت تو خونه و تنها با دو ماده اولیه براش پف پفی درست کنید.
در ادامه با دستور تهیه پف پفی با ژله بدون ژلاتین مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پف پفی با پودر ژله بدون ژلاتین
- ژله 1 بسته (با طعم دلخواه)
- آب جوش یک سوم لیوان
- آرد سفید یا نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
- شکر 3 قاشق (به دلخواه با توجه به ذائقه خودتون)
طرز تهیه پف پفی ساده خانگی با ژله بدون ژلاتین بدون همزن
مرحله اول، مخلوط کردن ژله با آب جوش
برای شروع ابتدا پودر ژله رو با آب جوش و به دلخواه شکر مخلوط کنید و بذارید روی بخار کتری تا پودر ژله و شکر داخل آب جوش کامل حل بشه و به مایعی شفاف تبدیل بشه.
مرحله دوم، هم زدن مواد
بعد از اینکه ژله و شکر کامل حل شدند و مایعی شفاف به دست اومد، این مایع رو باید هم بزنید تا حجیم بشه و پف کنه.
برای این کار میتونید از همزن برقی استفاده کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه مواد رو با همزن بزنید تا حجیم بشه و پف کنه و کشدار بشه.
اما اگه همزن برقی ندارید میتونید مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و حدود 10 دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا حجیم بشه و پف کنه و کشدار بشه.
مرحله سوم، ریختن مواد داخل ظرف
داخل ظرف مورد نظرتون رو یک لایه کیسه فریزر یا سلفون پهن کنید. سپس روش رو با کمی روغن چرب کنید و روش مقداری آرد بپاشید.
سپس مواد رو به آرومی داخل ظرف بریزید و روش رو صاف کنید و مقداری آرد روش بپاشید. سپس روش رو با پلاستیک یا سلفون بپوشونید و به مدت پنج تا شش ساعت داخل یخچای بذارید تا خودش رو بگیره و سفت بشه.
طرز تهیه پف پفی دو رنگ و سه رنگ
برای درست کردن پف پفی دو رنگ یا سه رنگ، پودر ژله با طعم و رنگهای دلخواه خودتون رو به روشی که گفته شد آماده کنید و بعد از ریختن لایه اول، روش رو صاف کنید و بدون پاشیدن آرد لایه دوم و سوم رو بریزید و سطحش رو صاف کنید و در آخر روش آرد بپاشید و با پلاستیک یا سلفون بپوشونید و داخل یخچال بذارید.
مرحله چهارم، برش زدن پف پفی
بعد از آماده شدن، پف پفی رو به همراه کیسه فریزر از ظرف خارج کنید و کیسه فریزیر یا سلفون رو به آرومی جدا کنید و با یک چاقوی چرب به آرومی به اندازه داخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن های درست کردن پف پفی خونگی با ژله
- توجه داشته باشید که مواد باید خیلی خوب بن ماری بشن و هیچ ذره ای حل نشده باقی نمونه.
- با توجه به قدرت همزن با مخلوط کن، زمان مورد نیاز برای پف کردن و حجیم شدن مواد متفاوته.
- وقتی که مواد حجیم و پف دار شد، از هم زدن بیشتر خودداری کنید، چون که باعث سفت شدن بیش از حد مواد میشه و مواد به سختی از ظرف خارج میشه.
فیلم طرز تهیه پف پفی با ژله بدون ژلاتین
همچنین بخوانید:
طرز تهیه پفک سیب زمینی خانگی بدون پنیر
طرز تهیه پف پفی رنگی
طعم و رنگ ژله ها سلیقه ای هست، به جای آرد از پودر نازگیل هم میتونید استفاده کنید اما با آرد خیلیییی خوشمزهتر میشه.
- پودر ژله طالبی ۱ بسته
- پودر ژله انار ۱ بسته
- پودر ژله آلوورا ۱ بسته
- برای هر بسته پودر ژله (۳ قاشق غذاخوری شکر + نصف قاشق غ پودر ژلاتین + ۱/۳ لیوان آبجوش)
کف ظرف مورد نظرتون رو مخلوط آرد قنادی و نشاسته ذرت الک کنید و کنار بزارید.
پودر ژله طالبی را با شکر و پودر ژلاتین و آبجوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه.
۱۰ دقیقه صبر کنید تا مایع ژله از داغی بیفته و کمی خنک بشه.
سپس با همزن بزنید تا حجم بگیره و مثل خامه کش بیاد. مواد رو داخل ظرف بریزید.
ژله آلوورا و انار رو هم به روش ژله طالبی درست کنید و به ترتیب روی لایه سبز رنگ بریزید.
برای حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدین.
بعد از اینکه برش زدین هر قطعه چسبناک رو مجدد ب آرد آغشته کنید.
داخل ظرف دردار در یخچال نگه دارید.
من به ژله سبز و قرمزم کمی رنگ خوراکی ژله ای اضافه کردم برای خوشرنگتر شدن.
وقتی لایه اول رو میریزید نهایت تا ۵ دقیقه باید لایه بعدی را روی لایه اول بریزید. (چون لایه ها زود سفت میشن و بعد بهم نمیچسبن)
طرز تهیه مارشمالو با ژله بدون پودر ژلاتین
شک ندارم حتی اگر مارشمالو دوست ندارید، عاشقش میشید. این یکی از آسون ترین و خوشمزه ترین مارشمالویی هست که میتونید فقط با آب و ژله درستش کنید. واقعا هم طعم خوبی داره.
مواد لازم
- ژله ۱ بسته
- آب نصف لیوان
آموزش روش تهیه مارشمالو با ژله بدون پودر ژلاتین
ابتدا یک بسته پودر ژله با هر طعم و رنگی که دوست دارید را داخل نصف لیوان آب حل کنید و روی حرارت مستقیم یا بن ماری، اون رو داخل آب حل کنید. (اگر روی حرارت مستقیم قرار میدهید، شعله را زیاد نکنید تا آب ها بخار نشوند و با حرارت ملایم این کار رو انجام بدهید).
ژله ها را بلافاصله داخل یک ماگ یا لیوان بریزید و با همزن برقی و به وسیله یک پره از همزن به مدت ۱۵دقیقه ژله ها رو هم بزنید تا حجمش ۲ برابر بشه و پف کنه و بافت پوکی پیدا کنه. (علت اینکه داخل ماگ میریزیم اینه که سطح مایع بالا بیاد و راحت تر قابل هم زدن بشه).
یک نایلون را با کمی روغن چرب میکنیم و اون را ته ظرف مورد نظر فیکس میکنیم و طرف داخل نایلون را هم چرب میکنیم و مواد ژله ای را داخلش میریزیم و توی یخچال قرار میدهیم تا برای یک ساعت خودش را بگیرد.
یک سینی یا تخته را یک لایه به نشاسته ذرت یا پودر قند یا پودر نارگیل آغشته میکنیم و مارشمالو را روش بر میگردانیم و با کارد تیز به ابعاد دلخواه برش میزنیم.