پنیر پیتزا خونگی رو امتحان کردید. تو خونه می تونید به راحتی یه پنیر پیتزای حرفه ای و کشدار مثل پنیر پیتزای کارخانه ای درست کنید. تازه هم با کیفیت تر هست و هم به صرفه تر که تو خونه پنیر درست کنیم!


مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا خانگی با سرکه

  • شیر پرچرب محلی ۲ کیلوگرم
  • سرکه سفید ۱/۲پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
  • نمک ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • آب و یخ به میزان لازم

طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی و کشدار با سرکه مرحله به مرحله

طرز تهیه پنیر پیتزا با سرکه، خانگی و کشدار و حرفه ای
۱. شیر را از قبل بجوشانید تا خیالتان راحت باشد. (من شیر محلی را از قبل جوشانده سپس داخل بطری ریخته، داخل یخچال نگهداری میکنم.)

۲. شیر خنک را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. حواستان باشد که شیر نباید بجوشد. فقط طوری داغ باشد که انگشتمان را داخل آن می کنید داغی را احساس کنید.

۳. سرکه سفید را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا شیر بریده و دلمه ببندد. (چنانچه بعد از اضافه کردن سرکه دلمه های کمی بست، مطمئنا سرکه تان غلیظ نبوده و مجدد کمی سرکه اضافه کنید.)

۴. در این مرحله پنیر هارا داخل آبکش ریخته و یا داخل پارچه ای بریزید ،پارچه را گره زده آویزان کنید تا آب آن کشیده شود.

۵. آب پنیر را دور نریزید، مجدد اب پنیر را روی حرارت بگذارید تا خیلی داغ شود اما باز هم حواستان باشد تا نجوشد.

۶. به اب پنیر نمک بزنید هم بزنید، سپس زیر شعله را خاموش کنید تا اب پنیر نجوشد.

۷. کاسه ی اب و یخ را نیز کنار دستتان بگذارید.

۸. گوله پنیر را ۳ مرتبه هر مرتبه حدودا ۵ تا ده ثانیه در آب پنیر داغ بگذارید و خارج کنید. هر بار که خارج میکنید با دو تا دست فشار دهید تا آب آن کشیده شود. مجدد در آب پنیر بگذارید. (تا سه بار این کار را انجام دهید.)

۹. در نهایت پنیر را در آب و یخ بگذارید، ۵ تا ۷ دقیقه ای بماند با این کار به پنیر شوک وارد میشود.

۱۰. پنیر را از آب یخ خارج کرده حسابی با دست فشار دهید و آب آن را بکشید.

۱۱. داخل کیسه نایلونی تمیز گذاشته و به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید.

۱۲. در نهایت بعد از این مدت زمان از فریزر خارج کرده و با رنده درشت رنده کنید.

۱۳. اگر خواستید استفاده کنید که هیچ، ولی اگر فعلا نخواستید استفاده کنید پیتزای رنده شده را داخل کیسه نایلونی بریزید و داخل فریزر نگهداری کنید.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه پنیر پیتزای خانگی با سرکه

  • حتما حتما باید شیر پرچرب محلی باشد. در ضمن نمک به سلیقه شما بستگی دارد اگر شور تر دوست دارید دو قاشق نمک بزنید.
  • به ازای دو کیلو شیر پرچرب تقریبا دویست گرم پنیر پیتزا خواهید داشت. اگر خواستید شیر را بیشتر کنید متناسب با آن سرکه و نمک را نیز افزایش دهید.