یک خمیر پیتزای آمریکایی براتون آوردم که مدت زمان خواب یا استراحتش خیلی طولانیه، اما قول میدم بعد از درست کردنش لب به پیتزای بیرون نمی زنید. باور کنید!


مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا آمریکایی رستورانی

  • آب گرم یک و یک چهارم پیمانه (دمای چهل تا چهل و پنج درجه سانتی‌گراد)
  • خمیر مایه یک دوم قاشق چای خوری
  • عسل یک قاشق چای خوری
  • نمک دریایی یک دوم قاشق غذاخوری
  • آرد سه و یک سوم پیمانه
  • کمی آرد اضافه برای پهن کردن خمیر

آموزش روش تهیه خمیر پیتزا آمریکایی رستورانی

طرز تهیه خمیر پیتزا آمریکایی رستورانی نیویورکی و حرفه ای
برای شروع ابتدا عسل و نمک را در آب گرم حل می کنیم. سپس خمیر مایه را روی آن پاشیده و پنج دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید.

آرد را در یک کاسه ریخته، وسط آرد را گود کرده و ترکیب خمیرمایه را اضافه می کنیم. با لیسک هم می زنیم تا خمیر شکل گیرد، سپس دو دقیقه با دست ورز می دهیم. خمیر چسبنده است، به هیچ عنوان آرد اضافه نمی کنیم.

روی کاسه خمیر سلفون کشیده، چهار تا پنج ساعت در دمای اتاق استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

روی سطح کار را آرد پاشی کرده، خمیر را روی آرد غلتانده و به دو قسمت تقسیم می کنیم.

هر قسمت را هشت مرتبه با دست فولد کرده، هشت مرتبه خمیر را از کناره ها به سمت داخل تا می کنیم، به شکل یک توپ در آورده، در کاسه ای که با روغن چرب کرده ایم قرار داده و روی کاسه ها سلفون می کشیم. خمیر ها را برای هجده ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
یک ساعت قبل از پخت خمیر را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد.

فر را با دمای دویست و پنجاه درجه سانتیگراد گرم می کنیم. روی سطح کار و سینی فر آرد پاشیده.

خمیر را از کاسه خارج کرده و با کمک انگشتان کمی روی سطح کار باز کرده، با قرار دادن دو دست در مرکز خمیر و چرخ دادن آن، به شکلی که اطراف خمیر پهن تر باشد. (تقریباً دوازده مرتبه چرخانده) خمیر را باز می کنیم.

خمیر را روی سینی گذاشته، وسط خمیر را سس زده، مواد دلخواه و پنیر می ریزیم، به مدت ده دقیقه در فر قرار می دهیم یا تا زمانی که پنیر آب شود، اطراف خمیر پف کند و به رنگ طلایی در آید. نوش جان.

Rate this post