پیتزا با سیب زمینی رنده شده یه پیتزای فوری بدون خمیر و راحت و بدون دردسره که نیازی خمیر و فر هم نداره. برای درست کردن این پیتزای تابه ای خوشمزه به دلخواه خودتون می‌تونید از مرغ پخته خرد شده، گوشت چرخ کرده یا سوسیس و کالباس استفاده کنید که به سلیقه خودتون بستگی داره.

در ادامه با دستور پخت پیتزا با سیب زمینی رنده شده بدون فر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه پیتزا با سیب زمینی رنده شده

  • سیب زمینی 3 تا 4 عدد (تعداد سیب زمینی بستگی به اندازه تابه‌تون داره)
  • پنیر پیتزا حدود 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • سینه مرغ 1 عدد (یا سوسیس و کالباس خرد شده یک لیوان)
  • سیر 1 حبه (به دلخواه)
  • نصف یک فلفل دلمه‌ای
  • قارچ ورقه شده نصف لیوان
  • سس کچاپ به مقدار لازم
  • آویشن نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری

طرز پخت پیتزا با سیب زمینی رنده شده بدون خمیر

طرز تهیه پیتزا با سیب زمینی رنده شده بدون فر در ماهیتابه

مرحله اول، رنده کردن سیب زمینی

برای شروع ابتدا سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید. سپس آب سیب زمینی رو بگیرید. مقدار سیب زمینی ها به اندازه تابه‌ای که انتخاب کردید بستگی داره.


مرحله دوم، آماده کردن مواد پیتزا

اگه از مرغ استفاده می‌کنید، مرغ رو با کمی زردچوبه و یک عدد پیاز و یک تکه چوب دارچین به همراه دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید.

وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوان‌های مرغ رو جدا کنید و مرغ رو ریز خرد کنید.

اگه از سوسیس و کالباس استفاده می‌کنید، سوسیس و کالباس رو خرد کنید و کنار بذارید.

قارچ‌ها رو هم به صورت ورقه‌ای نازک خرد کنید و فلفل دلمه‌ای رو هم به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله سوم، آماده کردن پیتزا

داخل یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و کمی نمک، فلفل و زردچوبه داخل روغن بریزید. سپس سیب زمینی رنده شده رو داخل تابه بریزید و کمی تفت بدید. کمی بعد یک حبه سیر رنده شده رو به سیب زمینی اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید.

بعد از اینکه سیب زمینی رو خوب تفت دادید، کف تابه به طور یکنواخت پخش کنید و با پشت قاشق خوب فشار بدید تا کاملا صاف و منسجم بشه.

مقدار سیب زمینی رنده شده باید به اندازه ای باشه که وقتی کف تابه پخش و صاف کردید، قطرش کمتر از یک سانتی‌متر و حدود نیم سانتی‌متر باشه.

سپس مقداری سس کچاپ روی سیب زمینی بریزید و سس رو با پشت قاشق به صورت یکنواخت روی سیب زمینی پخش کنید.

در ادامه یک لایه پنیر پیتزا رنده شده بریزید و روی پنیر رو مرغ پخته خرد شده یا گوشت چرخ کرده تفت داده شده یا سوسیس و کالباس خرد شده بریزید و روش کمی پودر آویشن بپاشید.

قارچ ورقه شده رو روی مواد بچینید و فلفل دلمه خرد شده رو هم بریزید و در آخر روی مواد رو با پنیر پیتزای رنده شده به طور کامل بپوشونید و کمی پودر آویشن بپاشید.


مرحله چهارم، پختن پیتزا

درب تابه دمکن بپیچید و تابه رو روی حرارت کم بذارید و به مدت 35 تا 45 دقیقه زمان بدید تا سیب زمینی برشته بشه و پنیر پیتزا کامل آب بشه. بعد از پخت، تابه رو به آرومی کج کنید و پیتزا رو داخل یک بشقاب یا دیس بذارید و برش بزنید و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن های تهیه پیتزا با سیب زمینی رنده شده

  • برای تهیه این پیتزا، مواد روی پیتزا رو خیلی سنگین نکنید.
  • این پیتزا رو داخل فر هم میتونید درست کنید. برای این کار مواد رو داخل قالب مورد نظر بریزید و پیتزا آماده کنید و به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد بذارید.