پای پنیر و‌ نسکافه ی فوق العاده خوشمزه رو آوردم براتون، ازون کیک هاست که دوست داری هر روز درستش کنی پس این خوشمزه رو از دست نده!

مواد لازم برای تهیه پای پنیر و‌ نسکافه

  • آرد ۱ لیوان فرانسوی + ۳/۴ لیوان
  • روغن ۱/۲ لیوان فرانسوی
  • شیر ولرم ۱/۲ لیوان فرانسوی
  • قهوه ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری (پودر اسپرسو فوری یا قهوه فوری) من ۳ قاشق غذاخوری ریختم
  • وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان فرانسوی
  • پنیر خامه ای ویلی ۵ قاشق غذاخوری
  • پرک بادام به مقدار لازم

طرز تهیه پای پنیر و‌ نسکافه

طرز تهیه پای پنیر و‌ نسکافه

در ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو‌ مخلوط و الک کن و بزارش کنار، شیر و قهوه رو‌مخلوط کن و بزارش کنار، سپس تخم مرغ و وانیل و شکر رو‌مخلوط و ۵ دقیقه هم بزن تا حجمش دو برابر و کرم رنگ‌ و‌ کشدار بشه.

حالا روغن رو اضافه کن و در حد مخلوط شدن هم بزن، بعدش هم مخلوط شیر و قهوه رو اضافه کن و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن هم بزن.

در آخر مواد خشک که شامل آرد و بیکینگ پودر هست رو طی ۳ مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کن و با لیسک هم بزن در آخر اگر گلوله ای از آرد توی مواد بود با دور کند همزن در حد چند ثانیه فقط هم بزنید و مواد رو بریزید توی قالب پای سیب به این صورت که قالب رو‌کمب جرب و کپسول کاغذی رو توش بزارین.

شما توی هر قالب دیگه ای میتونید استفاده کنید. حالا پنیر خامه ای رو‌کمی با قاشق هم بزنید و روونش کنید و بریزید توی قیف و روی سطح مواد بریزین و با پرک بادام تزئنش کنید.

حالا بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بهمدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه. بعد از۲۰ دقیقه حتما چک‌کنید چون دمای فرها متفاوته.

این کیک فوق العاده خوشمزست و بافت نرم و‌ پنبه ای داره. پیشنهاد می کنم حتما درستش کن و‌ نوش جونت باشه.