چیزکیک کره بادام زمینی و کارامل عالیه! اگه طعم کره بادام زمینی رو دوست دارید از دستش ندید.


مواد لازم برای تهیه چیز کیک کره بادام زمینی با بیسکویت پتی بور

برای کراست:

  • ۴۰۰ گرم ترکیب دو بیسکوییت پتی بور و سبوسدار
  • ۲۰۰ گرم کره آب شده

برای فیلینگ:

  • ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
  • ۲۵۰ گرم پنیر ویلی یا لبنه
  • ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم شکر
  • ۲ تخم مرغ کامل
  • ۱ زرده تخم مرغ
  • ۱۵۰ گرم کره بادام زمینی
  • مقداری بادام زمینی بوداده و خرد شده (اختیاری)
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت

برای کارامل:

  • ۲۰۰ گرم شکر
  • ۱۳۰ خامه صبحانه
  • ۹۵ گرم کره همدمای اتاق
  • نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه چیز کیک با کره بادام زمینی

طرز تهیه چیز کیک کره بادام زمینی با بیسکویت پتی بور
برای کراست، بیسکوییت ها را پودر کنید و کره آب شده اضافه کنید تا در دست منسجم بشه، کف قالب ۱۸ سانتیمتری کمربندی که کاغذ روغنی گذاشتین، یکدست فشار بدین تا دیواره ها هم بپوشونه و ۲۰ دقیقه بذارین یخچال.

برای فیلینگ، پنیرها، شکر و وانیل رو با همزن دستی هم بزنین تا ترکیب شن بعد کره بادام زمینی رو اضافه و مخلوط کنید و بعد تخم مرغها و زرده تخم مرغ را اضافه اضافه و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید و اصلا زیاد هم نزنین تا حین پخت ترک نخوره.

بعد آرد یا نشاسته هم بهمراه بادام زمینی های خرد شده اضافه و مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و تکون بدین سطحش صاف شه و دور قالب یک لایه کاغذ آلومینیومی بپیچین تا آب نتونه وارد قالب شه و قالب رو داخل یک سینی بزرگتر که تا نصف پر از آب جوش کردین، بذارین و در فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه حدود ۶۰-۷۰ دقیقه بپزید.

کناره ها سفت ولی وسط چیزکیک کمی تکون خواهد خورد. فر رو خاموش کنین و قالب رو از داخل آب دربیارین و بذارین داخل فر که درش نیمه بازه، حدود ۳۰-۶۰ دقیقه بمونه تا به دمای اتاق برسه بعد از فر دربیارین و بذارین روی کابینت.

برای کارامل، شکر را داخل قابلمه استیل تمیز بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و با لیسک بعضا یه کوچولو هم بزنین تا کاملا دانه های شکر ذوب شن و کاراملی شه بعد از روی حرارت بردارید و خامه رو که بصورت بن ماری گرم کردین رو اضافه و مخلوط کنید بعد روی حرارت بگذارید و کره رو اضافه و مخلوط کنین تا یکدست شه و از روی حرارت بردارید و وقتی از داغی افتاد، روی چیزکیک بریزید و بذارین یک شب یخچال.

روز بعد از قالب دربیارین و سرو کنین. میتونین روش بادام زمینی بوداده هم بریزین. حتی در کراست هم میتونین از پودر بادام زمینی بوداده استفاده کنید.