چیزکیک کره بادام زمینی و کارامل عالیه! اگه طعم کره بادام زمینی رو دوست دارید از دستش ندید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک کره بادام زمینی با بیسکویت پتی بور
برای کراست:
- ۴۰۰ گرم ترکیب دو بیسکوییت پتی بور و سبوسدار
- ۲۰۰ گرم کره آب شده
برای فیلینگ:
- ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۲۵۰ گرم پنیر ویلی یا لبنه
- ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم شکر
- ۲ تخم مرغ کامل
- ۱ زرده تخم مرغ
- ۱۵۰ گرم کره بادام زمینی
- مقداری بادام زمینی بوداده و خرد شده (اختیاری)
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۱ قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت
برای کارامل:
- ۲۰۰ گرم شکر
- ۱۳۰ خامه صبحانه
- ۹۵ گرم کره همدمای اتاق
- نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه چیز کیک با کره بادام زمینی
برای کراست، بیسکوییت ها را پودر کنید و کره آب شده اضافه کنید تا در دست منسجم بشه، کف قالب ۱۸ سانتیمتری کمربندی که کاغذ روغنی گذاشتین، یکدست فشار بدین تا دیواره ها هم بپوشونه و ۲۰ دقیقه بذارین یخچال.
برای فیلینگ، پنیرها، شکر و وانیل رو با همزن دستی هم بزنین تا ترکیب شن بعد کره بادام زمینی رو اضافه و مخلوط کنید و بعد تخم مرغها و زرده تخم مرغ را اضافه اضافه و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید و اصلا زیاد هم نزنین تا حین پخت ترک نخوره.
بعد آرد یا نشاسته هم بهمراه بادام زمینی های خرد شده اضافه و مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و تکون بدین سطحش صاف شه و دور قالب یک لایه کاغذ آلومینیومی بپیچین تا آب نتونه وارد قالب شه و قالب رو داخل یک سینی بزرگتر که تا نصف پر از آب جوش کردین، بذارین و در فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه حدود ۶۰-۷۰ دقیقه بپزید.
کناره ها سفت ولی وسط چیزکیک کمی تکون خواهد خورد. فر رو خاموش کنین و قالب رو از داخل آب دربیارین و بذارین داخل فر که درش نیمه بازه، حدود ۳۰-۶۰ دقیقه بمونه تا به دمای اتاق برسه بعد از فر دربیارین و بذارین روی کابینت.
برای کارامل، شکر را داخل قابلمه استیل تمیز بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و با لیسک بعضا یه کوچولو هم بزنین تا کاملا دانه های شکر ذوب شن و کاراملی شه بعد از روی حرارت بردارید و خامه رو که بصورت بن ماری گرم کردین رو اضافه و مخلوط کنید بعد روی حرارت بگذارید و کره رو اضافه و مخلوط کنین تا یکدست شه و از روی حرارت بردارید و وقتی از داغی افتاد، روی چیزکیک بریزید و بذارین یک شب یخچال.
روز بعد از قالب دربیارین و سرو کنین. میتونین روش بادام زمینی بوداده هم بریزین. حتی در کراست هم میتونین از پودر بادام زمینی بوداده استفاده کنید.