طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع خیلی راحته. عطر و طعم و بافتش عین شیرینی برنجی های سنتی با روغن صاف هستش. با کاتر گرد چهار و نیم سانت، با این مواد حدود 32 شیرینی داشتم. درست کردنش فوق العاده راحت و بی دردسره.

برای نگهداری طولانی مدت در ظرف دربسته، فریز کنید تا ماه ها سالم می مونه بدون تغییر کیفیت.


مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع بدون فر

  • تخم مرغ متوسط 2 عدد (100 گرم بدون پوست)
  • وانیل کمی
  • پودر قند 100 گرم (دوسوم پیمانه منهای نصف قاشق غذاخوری)
  • آرد برنج 320 گرم (دو پیمانه + دو قاشق غذاخوری)
  • روغن مایع 50 گرم (یک چهارم پیمانه منهای نصف قاشق چای خوری)
  • بکینگ پودر 6 گرم (یک و نیم قاشق چای خوری)
  • زعفران غلیظ یک سوم قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی برنجی با روغن مایع بدون فر

برای شروع ابتدا تخم مرغ و وانیل و پودر قند را در ظرفی با همزن برقی خوب بزنید.

شیرینی برنجی با روغن مایع

روغن را اضافه و کمی بزنید.

دستور شیرینی برنجی با روغن مایع

اگر ساده و زعفرانی دوست دارید مواد را دو قسمت کنید، به یک قسمت، یک چهارم قاشق چای خوری زعفران غلیظ اضافه کنید.

شیرینی برنجی زعفرانی با روغن مایع

نمی‌تونید بعد از افزودن آرد برنج، زعفران بریزید چون خمیر خشک و ترک دار می‌شود.

آرد برنج و بکینگ پودر را الک و در چند مرحله تا جایی اضافه کنید که خمیری لطیف بدست بیارید.

آموزش شیرینی برنجی با روغن مایع

ممکنه از مخلوط آرد برنج مقداری اضافه بیاد. مراقب باشید خمیر خشک نشه.

طرز پخت شیرینی برنجی با روغن مایع

اگر مایه شیرینی برنجی را ساده و زعفرانی درست میکنید، مخلوط آرد برنج را دو قسمت کرده، به هر ظرف تا جایی از مخلوط آرد برنج اضافه کنید که خمیری لطیف شود.

بهتره خمیر را در نایلون دو ساعت در دمای محیط آشپزخانه استراحت بدید.

خمیر را بین دو نایلون به ضخامت یک سانت باز کنید، مهر شیرینی برنجی بزنید (هر بار مهر رو توی آرد زده و خوب فشار دهید)، دور مهر رو کاتر بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید منتقل کنید.

دستور پخت شیرینی برنجی با روغن مایع

بعد از مهر زدن، ضخامت شیرینی به حدود 5 میل باید برسه.

طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع با عکس

در فر گرم شده با دمای 175 درجه حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید تا زیر آنها کمی طلایی شود.کف فر سینی خالی باشه.

آموزش شیرینی برنجی با روغن مایع به صورت تصویری

برای پخت بدون فر شیرینی ها رو داخل تابه یا سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و خوب چرب کردیم میچینیم و با تخم خرفه تزئین میکنیم.

تابه رو همراه دم کنی روی شعله پخش کن که از ١۵دقیقه قبل با حرارت کم گرم شده میزاریم، بعد ١۵تا٢٠دقیقه شیرینی رو تست میکنیم.

نکات مهم

  • 12 دقیقه بعد از پخت، با کمک پالت یه شیرینی دربیاورید، با چاقو نصف کنید اگر پخته بود سریع سینی فر رو خارج کنید.
  • با خمیر اصلا بازی نکنید، اضافه های خمیر کاتر خورده رو بردارید و بین دو نایلون بذارید و وردنه بکشید. اصلا توی دست ورز ندید.
  • بجای مهر زدن، میتونید خمیر رو 5 میل پهن و کاتر ساده بزنید.
  • میتونید از خمير به اندازه فندق برداريد. رویش مهر بزنيد یا توسط يك ماسوره ساده كوچك نقش بيندازيد.

4.6/5 - (16 امتیاز)