دسر های لایه ای علاوه بر زیبایی ظاهری، بسیار خوشمزه هستن و به دلیل تلفیق رنگ ها و طعم های متنوع، طرفداران زیادی دارن. پارفی شاتوت و لیمو یکی از دلچسب ترین هاست و به راحتی میتونید تهیه کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه پارفی شاتوت و لیمو

 

مواد لازم برای تهیه سُس شاتوت

  • شاتوت ۱و ۱/۲ پیمانه
  • آب ۱/۴ پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه سُس شاتوت

همه مواد را داخل شیر جوش ریخته و با قاشق مخلوط میکنیم. ظرف را روی حرارت می‌گذاریم تا مواد به اندازه ی کافی بجوشه و شکر حل بشه و بعد از اینکه سس به غلظت دلخواه رسید حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم سرد بشه.

طرز تهیه پارفه لیمویی با سس شاتوت

طرز تهیه لمون کرد

لِمون کِرد یا کشک لیمو یکی از سُس های بسیار خوشمزه است که با روش ساده و چند مواد اولیه ی در دسترس تهیه میشه و ترکیبش با کیک، دسر و تارت و کوکی های میوه ای و مخصوصا لیمو، تیست فوق العاده ای ایجاد میکنه.

در بعضی از رسپی ها برای تهیه لمون کرد فقط از زرده تخم مرغ استفاده میشه ولی در این رسپی که ملاحظه میکنید من از تخم مرغ کامل استفاده میکنم و نتیجه فوق العاده ای بدست میاد.

مواد لازم و طرز تهیه لِمون کِرد

  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • آب لیموی تازه ۱/۳ پیمانه
  • زِست لیمو یک قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • کره ۵۵ گرم

تخم مرغها را در کاسه ای که مقاوم به حرارت باشد، با شکر مخلوط کنید.

آبلیمو را اضافه کرده مخلوط کنید. کاسه را روی حرارت غیر مستقیم (بخار آبجوش) بگذارید و مرتب هم بزنید غلیظ و کشدار شود.

زست لیمو و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره در مواد حل شود. کاسه را از روی حرارت کنار بگذارید و اجازه دهید از حرارت بیفتد.

لمون کرد را در شیشه مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید. تا در زمان مناسب مصرف نمایید. این سُس را میتوانید حدود دو هفته در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه کرم پاتیسیر

  • شیر دو پیمانه
  • شکر ۱/۳ پیمانه
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • آرد یک قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت یک قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • کره یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل کمی
طرز تهیه

همه ی مواد را به جز وانیل و کره با هم زن دستی مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط قرار داده مدام هم میزنیم تا به غلظت ماست نسبتا غلیظ برسه و حباب بزنه و در آخر کره و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

کرم را به کاسه ی دیگری منتقل میکنیم و روی آن سلفون میکشیم تا سرد بشه. بعد از سرد شدن کرم، خامه ی فرم گرفته را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.

ِلِمون کِرد را که از قبل آماده کردیم با سُس شاتوت و کرم، لایه لایه داخل ظرف سِرو ریخته و روی آن را با لیمو و شاتوت تازه تزئین میکنیم و حد اقل دو ساعت در یخچال میزاریم و بعد سرو میکنیم.

نکته: طرز تهیه ی لِمون کِرد در پست های پایین تر موجوده و میتونید استفاده کنید.

میتونید از توت فرنگی و بلو بری و توت سیاه فریز شده برای تهیه سُس استفاده کنید.

برای سِرو پارفی ها معمولا از لیوان های بلند استفاده می‌کنند.
میتونید کرم پاتیسیر رو حذف کنید و فقط خامه ی فرم گرفته بریزید ولی ترکیب کرم و خامه سبک‌تر و خوشمزه تره.