پاناکوتا سه رنگ لیوانی یه دسر تک نفره شیک و مجلسی و خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم برای مهمونی هاتون درست کنید چون من هر بار درست کردم همه عاشقش شدن!

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا سه رنگ لیوانی

  • شیر ۴ لیوان
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • شکر ۱۵ قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری سرپر
  • آب سرد نصف لیوان
  • وانیل و پودر کاکائو و نسکافه

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ لیوانی تک نفره

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ لیوانی

اول از همه پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سردتون بپاشید وقتی حالت اسفنجی شد بذارید روی بخار کتری تا به صورت بنماری با حرارت غیرمستقیم حل بشه و به صورت شفاف دربیاد.

سپس شیر رو بریزید داخل ظرف مناسب حرارت و شکر رو بهش اضافه کنید، بزارید روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه ، شیر نباید بجوشه شکر حل بشه کافیه. خامه رو هم روی شعله کم حرارت بدین تا کمی شل بشه ولی نجوشه.

حالا خامه و ژلاتین شفاف رو به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

مواد رو به ۳ قسمت مساوی داخل سه ظرف تقسیم کنید و به یکی مقداری پودر وانیل یا عصاره وانیل مایع، به دیگری ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری پودرکاکائو (بنا به سلیقه و رنگ پودر کاکائو) رو با کمی آب جوش مخلوط کنید و بریزید داخل مواد و برای ظرف سوم یک بسته پودر کافی میکس یا ۱ قاشق غذا خوری پودر نسکافه رو با آب جوش مخلوط کنید و بریزید و هم بزنید.

بذارید موادتون خوب خنک بشه و داخل ظرف هاتون با هر ترتیب رنگی که دوست دارید بریزید. هر رنگ رو که میریزید بذارید یخچال اون لایه خودش رو بگیره و بعد لایه بعدی رو بریزید روش و دوباره داخل یخچال قرار بدید.

نکته های مهم

  • دقت کنید برای ریختن لایه دوم به بعد حتماً موادتون خنک باشه و خیلی آروم به کمک یک قاشق مایع رو بریزید تا لایه زیری از هم نپاشه.
  • بنا به ذائقه خودتون میتونید مقدار شکر را کمتر یا بیشتر کنید.
  • لایه آخر رو که ریختید ۶ تا ۷ ساعت این دسر باید داخل یخچال بمونه و برای سرو حدود نیم ساعت خارج از یخچال قرار بدین خوشمزه تره.
  • این دسر رو با همین ترتیب لایه ای داخل قالب های بزرگ چندنفره هم میتونید تهیه کنید.