املت تن ماهی یه غذای ساده و فوریه که می‌تونید به عنوان صبحانه یا شام درست کنید. در ادامه با دستور پخت املت تن ماهی با قارچ و رب گوجه فرنگی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای املت تن ماهی با قارچ و رب گوجه فرنگی 4 تا 5 نفر

  • کنسرو تن ماهی 2 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد (یا پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری)
  • فلفل دلمه، خیارشور، پیازچه
  • قارچ 10 عدد
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری (یا گوجه‌فرنگی رنده شده 5 عدد)
  • کره یا روغن به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم

طرز پخت املت تن ماهی با قارچ و رب گوجه فرنگی

طرز تهیه املت تن ماهی با قارچ و رب گوجه فرنگی

مرحله اول، آماده کردن پیاز داغ

دو عدد پیاز متوسط رو به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید و با مقداری کره و روغن کمی تفت بدید تا طلایی بشه.

سپس فلفل دلمه ریز شده رو به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس رب گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی رنده شده رو اضافه کنید.

در ادامه قارچ‌های خرد شده رو اضافه کنید و کمی آبلیمو روی قارچ بریزید و با شعله بالا تفت بدید تا قارچ آب نیندازه.

نکته: اگر از گوجه‌فرنگی استفاده می‌کنید، باید پس از سرخ شدن پیاز اضافه کنید و بذارید آب گوجه‌فرنگی کاملا کشیده و خشک بشه.


مرحله دوم، اضافه کردن تن ماهی

سپس روغن تن ماهی رو (که از قبل در آب جوش به مدت یک ربع جوشانده شده) جدا می‌کنیم و تن ماهی رو داخل یک کاسه ریخته و با چنگال خرد می‌کنیم تا ربز بشه و ادویه‌ها رو به تن اضافه کرده و هم می‌زنیم و به مواد اضافه می‌کنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه.


مرحله سوم، اضافه کردن تخم‌مرغ

تخم‌مرغ‌ها رو داخل یک کاسه میشکونیم و با چنگال هم می‌زنیم تا حالت لختگی تخم‌مرغ از بین بره. سپس تخم‌مرغ رو به مواد اضافه کرده و هم میزنیم و وقتی که تخم‌مرغ گرفت و سفت شد املت تن ماهی ما آماده شده.

پس از آماده شدن املت رو در ظرف مورد نظر ریخته و با گوجه فرنگی، خیارشور و پیازچه تزیین کرده و سرو می کنیم.

همچنین بخوانید: طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه و آسان