املت تن ماهی یه غذای ساده و فوریه که میتونید به عنوان صبحانه یا شام درست کنید. در ادامه با دستور پخت املت تن ماهی با قارچ و رب گوجه فرنگی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای املت تن ماهی با قارچ و رب گوجه فرنگی 4 تا 5 نفر
- کنسرو تن ماهی 2 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- پیاز متوسط 2 عدد (یا پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری)
- فلفل دلمه، خیارشور، پیازچه
- قارچ 10 عدد
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری (یا گوجهفرنگی رنده شده 5 عدد)
- کره یا روغن به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- آویشن به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
طرز پخت املت تن ماهی با قارچ و رب گوجه فرنگی
مرحله اول، آماده کردن پیاز داغ
دو عدد پیاز متوسط رو به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید و با مقداری کره و روغن کمی تفت بدید تا طلایی بشه.
سپس فلفل دلمه ریز شده رو به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس رب گوجهفرنگی یا گوجهفرنگی رنده شده رو اضافه کنید.
در ادامه قارچهای خرد شده رو اضافه کنید و کمی آبلیمو روی قارچ بریزید و با شعله بالا تفت بدید تا قارچ آب نیندازه.
نکته: اگر از گوجهفرنگی استفاده میکنید، باید پس از سرخ شدن پیاز اضافه کنید و بذارید آب گوجهفرنگی کاملا کشیده و خشک بشه.
مرحله دوم، اضافه کردن تن ماهی
سپس روغن تن ماهی رو (که از قبل در آب جوش به مدت یک ربع جوشانده شده) جدا میکنیم و تن ماهی رو داخل یک کاسه ریخته و با چنگال خرد میکنیم تا ربز بشه و ادویهها رو به تن اضافه کرده و هم میزنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه.
مرحله سوم، اضافه کردن تخممرغ
تخممرغها رو داخل یک کاسه میشکونیم و با چنگال هم میزنیم تا حالت لختگی تخممرغ از بین بره. سپس تخممرغ رو به مواد اضافه کرده و هم میزنیم و وقتی که تخممرغ گرفت و سفت شد املت تن ماهی ما آماده شده.
پس از آماده شدن املت رو در ظرف مورد نظر ریخته و با گوجه فرنگی، خیارشور و پیازچه تزیین کرده و سرو می کنیم.
تخم مرغ با ماهی خوب نیست