قاطی پلو به روش‌های مختلف و با مواد اولیه مختلفی تهیه میشه. قاطی پلو تنوع زیادی داره و با توجه به ذائقه هر فرد مواد اولیه میتونه تغییر کنه. در ادامه با دستور پخت قاطی پلو با مرغ ریش ریش شده مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهبه قاطی پلو با مرغ ریش ریش

  • هویج رنده شده 1 لیوان
  • قارچ 10 عدد
  • نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان (به دلخواه)
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 1 عدد
  • برنج 2 پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم

طرز پخت قاطی پلو با مرغ ریش ریش مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه قاطی پلو با مرغ ریش ریش مجلسی و خوشمزه

 

مرحله اول، پختن مرغ

برای شروع یک پیاز رو پوست بگیرید و چهار قسمت کنید. سینه مرغ رو به همراه پیاز، چوب دارچین و کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و روش مقداری آب بریزید تا روی مرغ رو بگیره. برای پخت مرغ می‌تونید از فلفل دلمه و هویج هم استفاده کنید.

وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوان‌هاشو جدا کنید و گوشت مرغ رو ریش ریش کنید.


مرحله دوم، تفت دادن مرغ ریش ریش

دو تا پیازو رو به صورت خلالی باریک خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدیدتا طلایی بشه. سپس مرغ پخته ریش ریش شده رو اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی وسط تابه بریزید و کمی تفت بدید و سپس با مرغ و پیاز مخلوط کنید.

کم تفت بدید و سپس تابه رو از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم، تفت دادن قارچ و هویج

هویج رنده شده رو به همراه کمی کره یا روغن داخل تابه بریزید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید و سپس از تابه خارج کنید.

سپس قارچ خرد شده رو داخل تابه بریزید و کمی آبلیمو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه.


مرحله چهارم، مخلوط کردن مواد

هویج و قارچ تفت داده شده و نخود فرنگی پخته شده رو به ترکیب پیاز و مرغ ریش ریش اضافه کنید و هم بزنید و یک تا دو دقیقه تفت بدید.


مرحله پنجم، دم گذاشتن برنج

در این مرحله برنج رو آب کش کنید. کف قابلمه نون یا سیب زمینی ورقه شده بذارید و یک لایه برنج بریزید و سپس یک لایه از مواد بریزید و همه مواد رو تا آخر به صورت لایه لایه بریزید.

وقتی که برنج بخار کرد، زیر قابلمه شعله پخش‌کن بذارید و درب قابلمه دمکن بپیچید و حدود 45 دقیقه زمان بدید تا قاطی پلو دم بکشه و آماده بشه.

قبل از سرو کمی کره ذوب شده رو با کمی زعفران دم شده مخلوط کنید و روی قاطی پلو بریزید و سپس سرو کنید.

Rate this post