این کوکی نیویورکی از کوکی های خوشمزه و عالیه و طعم دلنشینی داره و با چایی حسابی می چسبه! کوکی نیویورکی یه کوکی فوق العاده خوشمزه اس!
مواد لازم برای تهیه کوکی نیویورکی
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) (من از ترکیب نصف شکر قهوه ای و نصف شکر سفید استفاده کردم)
- آرد سفید ۲۵۰ گرم (حدود یک و دو سوم لیوان)
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای خرد شده ۸۰ گرم
- شکلات چیپسی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نکته مهم: مواد به دمای محیط برسه.
دستور پخت کوکی نیویورکی با شکلاتی چیپسی
ابتدا کره و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. دورگیری کردم و تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم.
سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین رو با هم مخلوط کردم و الک کردم. کم کم مواد آردی رو اضافه کردم.
نکته مهم: حواستون باشه آرد زیادی به کوکی ندید که لطافتش از بین نره و سفت نشه.
شکلات تخته ای خرد شده و شکلات چیپسی رو هم اضافه و مخلوط کردم. خمیر استراحت نمی خواد.
از خمیر گوله هایی به سایز دل خواه برداشتم، من ۵۰ گرمی برداشتم و توی دست گرد و کمی پهن کردم و در سینی با فاصله زیاد از هم چیدم چون حسابی توی فر بزرگ و پهن میشه.
توی فر از پیش گرم شده دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم.
بعد از اینکه یک کم از دما افتاد از سینی جدا و در ظرف درب بسته بزارید.
فر برقی: دما ۱۷۰ درجه، طبقه وسط، المنت پایین همراه فن روشن، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
فر گازی: دما ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز.
برای درست کردن این کوکی نیویورکی هیچ کدام از مواد رو جایگزین نکنید.
بسته به سایز کوکی هاتون تعداد متفاوته برای من حدود ۱۳ عدد شد.
نوش جان
روش دوم پخت کوکی نیویورکی
خوشمزه ترین کوکی دنیا همین کوکی نیویورکیه که توش یه عالمه شکلات داره میتونید شکلات چیپسی بریزید یا هر شکلاتی که دوس دارید اصلا طعمش عجیب خوشمزه ست!
مواد لازم
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر سفید ۸۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
- آرد ۲۵۰ گرم
- تخممرغ بزرگ ۱ عدد
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱پنس
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات ۱۸۰ گرم (میتونید از شکلات چیپسی استفاده کنید یا شکلات تخته ای رو خرد کنید)
طرز تهیه
کره همدمای محیط روبه همراه شکر سفید و شکر قهوه ای با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
بعد بکینگ پودر، جوش شیرین ونمک رو به آرد اضافه کنید و روی مواد قبلی الک کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید.
در نهایت شکلات رو اضافه کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و گلوله های ۵۰ گرمی از خمیر رو با فاصله از هم روی سینی بچینید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. خوشمزه نرین کوکی دنیا نوش جونتون