خوشمزه ترین نان سیر که تا به حال خوردم رو با این دستور درست کردم. یه نون سیر خیلی خوشمزه که خودش به تنهایی میتونه یه شام خوشمزه محسوب بشه. اگر که مزه ی سیر رو دوست دارین، حتما امتحانش کنین و از طعم بی نظیرش لذت ببرین!


مواد لازم برای تهیه نان سیر پیتزایی با خمیر خانگی

مواد لازم برای ۳ عدد نان کوچک و ۱ عدد نان بزرگ

  • آرد ۲ و ⅔ لیوان
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ⅗ لیوان +۲ قاشق چای خوری شیر ولرم
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری سرخالی خمیرمایه فعال (بدون نیاز به استراحت)
  • ۲ قاشق چای خوری شکر
  • ۵۰ گرم کره

مواد رویه

  • ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۱ عدد تخم مرغ کوچک
  • ۳ حبه سیر رنده شده
  • ۲ قاشق چای خوری شکر
  • ۱۵ گرم کره ی به دمای محیط رسیده
  • ۱ عدد پیاز خلالی خرد شده
  • پنیر موزارلا به مقدار لازم(یا پنیر پیتزا یا چدار)

دستور پخت نان سیر پیتزایی با خمیر خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه نان سیر پیتزایی با خمیر خانگی

برای شروع ابتدا مواد لازم خمیر را با هم ترکیب کنید. خمیر به دست آمده نباید خیلی نرم و چسبنده باشد.

طرز تهیه نون سیر

اگر خمیر مایه ی فوری استفاده می کنید، آن را با شیر و نمک و شکر ترکیب و ۱۵ دقیقه در جای گرم و تاریکی با در بسته قرار دهید تا عمل بیاید.

طرز تهیه نون سیر پیتزایی

خمیر را در ظرفی قرار دهید، روی آن را پوشانده و در جای گرم و تاریکی قرار دهید تا حجم آن زیاد شود.

طرز تهیه نون سیر با خمیر

در این فاصله تمام مواد لازم رویه را به غیر از پنیر با هم ترکیب کنید.

نون سیر رستورانی

پف خمیر را بعد استراحت بگیرید و آن به سه تا چهار قسمت تقسیم کنید.

نان سیر رستورانی

با کمک یک چاقو شیار های عمیقی را روی نان به طوری که در عکس آمده (چهارخونه) بزنید.

سپس با قاشق سس سیری را که درست کرده اید روی سطح نان بمالید.

طرز تهیه نان سیر فست فودی

بین شکاف ها را پنیر موزارلای نواری بریده شده یا رنده شده قرار دهید.

طرز تهیه نان سیر تصویری با عکس

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد پخت روی نان نعناع خشک بپاشید و سرو کنید.


طرز تهیه نان سیر و پیازچه

نان سیر و پیازچه با خمیری متفاوت و فوق العاده فوق العاده نرم و پوک

مواد لازم

  • سیب زمینی پخته شده ۱۲۵ گرم
  • آرد ۳۳۰ گرم
  • نمک ۶گرم
  • شکر ۲۵ گرم
  • مخمر ۶ گرم
  • شیر خشک قنادی ۱۵ گرم
  • ۷۰ گرم شیر
  • ۱۰۰ گرم اب
  • کره ۳۳ گرم

طرز تهیه:

آرد رو الک کنید سیب زمینی رو با ارد ترکیب کنید پنج دقیقه بذارید بمونه بعد با دست ترکیب کنید خوب که ترکیب شد دونه دونه مواد خشک رو اضافه کنید خوب ترکیب کنید.

بعد شیر و اب رو کم کم اضافه کنید تا گلوله اردی باقی نمونه (رطوبت خمیر کافی باشه حتما دقت کنید) روش رو بپوشونید حدود ۲۰ دقیقه استراحت بدید.

بعد استراحت مقدار کره ای که داشتید اضافه کنید خمیر رو ورز بدید تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاد (به تست پنجره ای برسه) رطوبت خمیر بالاست پس نگران نشید ورز بدید تا خمیرتون جمع بشه.

چونه کنید داخل ظرفی که کمی چرب کردید قرار دهید تا حجم بگیره دوبرابر بشه بعد روی سطح کار که کمی چرب کردید قرار دهید به دو قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت رو چونه کنید روی کاغذ نسوز قرار دهید اروم با دست بازش کنید تا به قطر ۳۰ برسه.

بعد از اینکه باز کردید روش رو بپوشونید تا حجم بگیره و دو برابر بشه.

تو این فاصله مواد رویی رو اماده کنید من مواد رو دوبرابر کردم چون دوست داشتم پر ملات تر باشه. پنیر پیتزا به مقدار لازم حدود ۱۵۰ گرم کره نرم هم دمای محیط ۵۰ گرم پیازچه و جعفری حدود ۶۰ گرم سیر رنده شده سه حبه خوب مواد ترکیب کنید.

من کمی روی بخار کتری هم میگذارم. نذارید برید به امان خدا کمی نرم شد بردارید. خمیر که اماده شد از مواد رویی روش قرار دهید.

بعد بذارید داخل فری که از قبل خوب گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه.

  • میتونید ۵ گرم شکر استفاده کنید.
  • از مایعات هم دمای محیط استفاده کنید.
  • تو ریختن مایعات دقت کنید رطوبت سیب زمینی شمارو غافل گیر نکنه.