نان پودینگی یا نون با پودینگ شکلاتی به همراه یک لیوان چای یه عصرونه بی نظیر میشه که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. برای پودینگ شکلاتی میتونین از مدل آماده اش استفاده کنید ولی من خودم درست کردم.

مواد لازم برای تهیه نان پودینگی

  • شیر ۱ لیوان سرپر
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری (برای ترکیب با خمیرمایه)
  • خمیرمایه ۱ قاشق غذا خوری سرصاف
  • آرد حدوداً ۵۰۰ گرم (بستگی به جنس آرد ممکنه کمتر یا بیشتر لازم بشه. برای من تقریباً ۳/۵ لیوان شد.)
  • شکر ۱/۴ پیمانه اگه شیرین تر خواستید تا نصف پیمانه بریزید
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

  • شیر ۳ پیمانه (من یک پیمانه ش رو آب ریختم)
  • شکر نصف پیمانه (اگه شیرینتر دوست داشتید تا ۲/۳ پیمانه بریزید)
  • وانیل کمی
  • نشاسته ذرت ۵ قاشق غذا خوری
  • پودرکاکائو ۳ قاشق غذا خوری
  • شکلات تخته ای (میشه نریزید ولی باشه خوشمزه تر میکنه)
  • کره ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان پودینگی

طرز تهیه نان پودینگی

برای تهیه پودینگ همه مواد اولبه پودینگ رو به جز کره رو به صورت سرد باهم ترکیب کنید خوب که مخلوط شدن بذارید رو حرارت ملایم و دائم هم بزنید تا قوام پیدا کنه و مث فرنی خودشو بگیره در آخر کره رو اضافه کنید هم بزنید و از شعله بردارین.

برای آماده کردن خمیر نون ابتدا شیر ولرم رو با ۱ قاشق شکر و خمیرمایه ترکیب کنید. روش رو بپوشونید و یک ربع بهش استراحت بدید.

بعد توی یه ظرف دیگه تخم مرغ، شکر و وانیل رو باهمزن دستی بزنید و بعد مخلوط خمیرمایه رو بعد از یک ربع بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد آرد الک شده رو کم کم به این مواد اضافه کنید تا جائی که خمیر به دستتون نچسبه و لطیف باشه. آرد رو یک دفعه اضافه نکنید و زیادی نریزید چون خمیرتون سفت و خشک میشه.

در آخر روغن رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدین تا به خورد خمیرتون بره. بعد خمیر رو توی ظرف بذارید روش رو سلفون بپیچید و بذارید دو ساعتی تو جای گرم استراحت کنه. بعد از استراحت خمیر رو دو قسمت کنید یک قسمت بیشترش رو کف ظرفتون (قالب من ۲۰×۳۰ بود) که چربش کردید باز کنید طوری که یه کم از خمیر از دیواره های ظرفتون بالاتر باشه.

بعد از پودینگ مرکز خمیر بریزید حواستون باشه پودینگ زیاد هم نریزید در حدی که بدونید برای ما بین نون کافی باشه و بعد نصف دیگه خمیر رو با وردنه باز کنید و بذارید روی لایه اول و پودینگ و با دست خوب اطرافش رو به لایه اول که روی دیواره ها بود برسونید و خوب دو لایه رو به هم بچسبونید تا موقع پخت باز نشن.

در آخر با دست روی کل کارتون یه کم فشار وارد کنید تا سطح کار یه دست بشه و اگه حبابی بود از زیر کار خارج شه و بعد بقیه پودینگ رو توی قیف و روی کارتون هرطرحی که دوست دارید بریزید.

یک ربع دیگه استراحت و توی فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت تا زیر نون طلائی بشه. در آخر میتونید روش رو هم گریل کنید و بعد که از فر در آوردید روش رو مشما و پارچه بکشید یه کم نونتون نرم شه و بعد برش بزنید.