نان رژیمی جو‌ دوسرپرک فوری سالم و خوشمزه. این نون ۲۰٪ جودوسر پرک و ۳۰٪ آرد کامل داره. یعنی ۵۰٪ وزن آردی رسپی مواد سنگین داریم پس ازش بافت پنبه ای و سبک انتظار نمیره! یه نون با عطر و‌ طعم عالی و البته سیر نگهدارنده!

مواد لازم برای تهیه نان رژیمی با جو دوسر پرک

  • آرد نول ویژه یا آرد فانتزی ۲۱۰ گرم
  • آرد کامل گندم ۹۰ گرم (نداشتید سنگک جایگزین کنید چاره ای نیست) + ۹۰ گرم آب
  • جو دوسر پرک فوری ۶۰ گرم + ۱۲۰ گرم آب گرم
  • مخمر فوری ۴ گرم
  • عسل (حدالامکان حذف نشه چون باعث لطافت نان میشه) ۱۵ گرم
  • نمک ۵ تا ۶ گرم
  • کره (دلخواهه) ۳۰ گرم (میتونید کلا حذف کنید من نزدم ولی توی لطافت نون شما موثره)

طرز تهیه نان جو دوسر پرک رژیمی

طرز تهیه نان رژیمی با جو دوسر

اول جو پرک رو با آب گرم ترکیب کنید بزارید کنار قشنگ نزم بشن و البته سرد بشن!

از اون طرف آرد کامل رو هم با آبی که جلوش نوشتم (هم دمای محیط) ترکیب کنید بزارید کنار (ورز نمیخواد)

برای شروع تهیه خمیر اصلی تو یه کاسه مورد نظر جو پرک های خیس خورده رو با عسل و مخمر رو حل کنید.

بعد ترکیب خمیری آرد کامل و بعد آرد سفید و نمک رو اضافه کنید و حسابی ورز بدید.

در حین کار اگر دیدید خمیر سفته کم کم آب سرد اضافه کنید تا خمیر به لطافت مناسب برسه.

آب سرد باشه چون میخوایم عمدا تخمیر طولانی بشه.

(در اینجا میتونید بعد از کمی ورزکره رو به خورد خمیر بدید) خمیر رو خیلی شل یا لطیف نگیرید آردهای سبوس دار ایرانی گلوتن بالا ندارن و ممکنه خمیرتون در حین تخمیر ولو بشه.

یک ساعت استراحت بدید بعد اروم پف خمیر رو بگیرید و رول کنید و داخل قالب چرب شده بزارید. قالب نداشتید همونطوری توی سینی فر استراحت بدید تا کاملا حجم دو برابری بگیره کافیه!

(استراحت آخرش خیلی حساسه). بعد داخل فر با دمای تا ۲۴۰ تا ۲۵۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید.

اگر داخل قالب نذاشتید حتما ۷ تا ۸ دقیقه اول بخاردهی رو انجام بدید.