تا حالا نان موزی شکلاتی ادویه دار رو امتحان کردید؟ نون موز و شکلات یه نان کیکی خوشمزه میوه ای و شکلاتی و مغزدار و پر ادویه‌ست.

اگه دوست دارید که یه دستور نون کیکی متفاوت رو امتحان کنین، این خود خودشه! امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه نان موزی شکلاتی ادویه‌دار

  • ۳۰۰ گرم آرد همه منظوره (دو لیوان)
  • ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱ قاشق چای خوری پودر هل
  • ½ قاشق چای خوری پودر میخک
  • ⅛ قاشق چای خوری پودر جوزهندی
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ۳ عدد موز رسیده متوسط
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم روغن مایع (اندکی کمتر از نصف لیوان)
  • ۱۰۰ گرم شکر (مقداری کمتر از ⅖ لیوان)
  • ۴۰ گرم شکر قهوه ای (⅙ لیوان)
  • ۳ قاشق غذاخوری پر ماست یونانی
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱۰۰ گرم شکلات تیره خردشده
  • بادام خرد شده اختیاری

دستور پخت نانکیکی  موز و شکلات خوشمزه با پیمانه لیوان فرانسوی

طرز تهیه نان موز و شکلات خوشمزه با پیمانه لیوان فرانسوی
قبل از شروع ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

برای شروع آرد و بکینگ پودر را با ادویه و نمک ترکیب کنید.

سپس در یک ظرف دیگر موزها را با چنگال له کنید و ماست و تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. حدود ۲ دقیقه ترکیب موزی را هم بزنید تا نرم شود.

ترکیب آردی را با ترکیب موزی مخلوط کرده و آرام آرام با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.

شکلات های خرد شده را به مایه نان اضافه کنید و هم بزنید.

کف یک قالب لوف را کاغذ روغنی قرار دهید و مایه نان را روی آن در قالب بریزید.

روی سطح نان را بادام خرد شده ریخته،سپس قالب را در فر که از قبل آن را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کردید به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت نان را از قالب خارج کرده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی توری فلزی خنک شود سپس برش بزنید. نوش جان.


روش دوم

طرز تهیه نان موزی

یه نون خیلی خوشمزه و آسون رو براتون آوردم نان موزی یا کیک موزی یک نوع کیکه که از موزهای له شده تهیه میشه معمولاً این کیک شیرین و تره.

مواد لازم

  • 320 گرم آرد
  • 1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 170 گرم کره دمای محیط
  • شکر 200 گرم (میتونی شیرینیشُ به دلخواه تنظیم کنی)
  • 45 گرم شکر قهوه ای
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 170 گرم خامه ترش هم دمای محیط (اگه نداری با ماست ساده غلیظ جایگزین کن)
  • 1 ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 425-450 گرم موز پوست کنده و له شده (باید حتما از موز نرم استفاده بشه، موز هایی بخرید که روشون خال خالیه، این موز ها هم خیلی شیرین هستند هم نرم)

طرز تهیه

1. فرُ با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کن.

2. یک قالب 20 سانتی اماده کن و روشُ با کاغذ روغنی نسوز بپوشون.

3. آرد، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین رو با هم مخلوط کن و کنار بذار.

4. کره رو به مدت 1 دقیقه با همزن بزن، سپس شکر و شکر قهوه ای رو اضافه کن و دوباره به مدت 3 تا 5 دقیقه هم بزن تا پف کنه و سفید بشه.

5. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کن و با سرعت کم همزن تا زمانی که خوب مخلوط بشن بزن، وانیل و خامه ترشُ اضافه کن و تا زمانی که مخلوط بشن با همزن بزن (بیش از حد مخلوط نکن).

6. مواد خشکُ اضافه کن و با سرعت کم همزن فقط تا زمانی که مخلوط بشن بزن. (بیش از حد مخلوط نکن).

7. در آخر، موز له شده رو اضافه کن و با لیسک خوب هم بزن.

8. خمیر بدست اومده رو در قالب بریز، قالبُ چند مرتبه روی میز کار بزن تا سطحش صاف بشه، میتونی به دلخواه چند عدد موز رو از وسط نصف کنی وروی کیک قرار بدی، جالا به مدت 60 دقیقه بسته به اندازه قالب مورد استفاده در فر بپز، بعد از گذشت این زمان با یک خلال چوبی نان رو تست کن اگه نچسبید نان موزی آمادست، (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن).