تا حالا نان موزی شکلاتی ادویه دار رو امتحان کردید؟ نون موز و شکلات یه نان کیکی خوشمزه میوه ای و شکلاتی و مغزدار و پر ادویه‌ست.

اگه دوست دارید که یه دستور نون کیکی متفاوت رو امتحان کنین، این خود خودشه! امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه نان موزی شکلاتی ادویه‌دار

  • ۳۰۰ گرم آرد همه منظوره (دو لیوان)
  • ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱ قاشق چای خوری پودر هل
  • ½ قاشق چای خوری پودر میخک
  • ⅛ قاشق چای خوری پودر جوزهندی
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ۳ عدد موز رسیده متوسط
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم روغن مایع (اندکی کمتر از نصف لیوان)
  • ۱۰۰ گرم شکر (مقداری کمتر از ⅖ لیوان)
  • ۴۰ گرم شکر قهوه ای (⅙ لیوان)
  • ۳ قاشق غذاخوری پر ماست یونانی
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱۰۰ گرم شکلات تیره خردشده
  • بادام خرد شده اختیاری

دستور پخت نانکیکی  موز و شکلات خوشمزه با پیمانه لیوان فرانسوی

طرز تهیه نان موز و شکلات خوشمزه با پیمانه لیوان فرانسوی
قبل از شروع ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

برای شروع آرد و بکینگ پودر را با ادویه و نمک ترکیب کنید.

سپس در یک ظرف دیگر موزها را با چنگال له کنید و ماست و تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. حدود ۲ دقیقه ترکیب موزی را هم بزنید تا نرم شود.

ترکیب آردی را با ترکیب موزی مخلوط کرده و آرام آرام با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.

شکلات های خرد شده را به مایه نان اضافه کنید و هم بزنید.

کف یک قالب لوف را کاغذ روغنی قرار دهید و مایه نان را روی آن در قالب بریزید.

روی سطح نان را بادام خرد شده ریخته،سپس قالب را در فر که از قبل آن را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کردید به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت نان را از قالب خارج کرده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی توری فلزی خنک شود سپس برش بزنید. نوش جان.

Rate this post