بوریتو گوشت مکزیکی با نان پیتا یه صبحانه مکزیکی مقوی و خوشمزه که از خوردنش سیر نمیشی.

بوریتو یه غذای یا در اصل صبحانه مکزیکی هست با طعمی عالی و بی نظیر.


مواد لازم برای تهیه بوریتو گوشت مکزیکی

  • کره ۲۰ گرم
  • گوشت گوساله نواری به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل و پودر سیر مقداری
  • سس باربیکیو ۲ قاشق غذاخوری
  • ذرت ۲۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا یا پنیر دلخواه مقداری
  • نان‌ پیتا
  • سس دلخواه (مثل سس خردل یا انواع سس های پنیری یا انواع دیپ های پنیری)

مواد لازم سالاد

  • هویج یک عدد
  • خیار یک عدد
  • آب لیموترش مقداری
  • نمک و فلفل و پودر سیر مقداری
  • مایونز حدود یک و نیم قاشق غذاخوری

آموزش روش تهیه بوریتو گوشت مکزیکی با نان پیتا

طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی خوشمزه به روش اصلی

برای شروع ابتدا کره را در تابه گرم کنید.

سپس گوشت های نواری را اضافه کنید و سرخ کنید. (می توانید قبل از اضافه کردن گوشت یک پیاز کوچک را خرد کنید، اندکی تفت دهید و بعد گوشت را اضافه و سرخ کنید.)

نمک و فلفل و پودر سیر را به همراه سس باربیکیو اضافه و اندکی تفت دهید.

ذرت را اضافه کنید. مقداری آب به تابه اضافه کرد و با حرارت ملایم اجازه دهید با در بسته گوشت بپزد و آب مواد تبخیر شود.

وقتی آب اضافی مواد تبخیر شد، مقداری پنیر روی مواد داخل تابه ریخته و حرارت را خاموش کنید.

سالاد را آماده کنید :هویج و خیار را با خرد کن خرد کنید یا با رنده ریز رنده کنید. مقداری آب لیموترش، نمک و فلفل و پودر سیر را به همراه مایونز با هویج و خیار ترکیب کنید.

نان پیتا را باز کنید. مقداری سس دلخواه خود را روی آن بزنید و ورق های پنیر یا پنیر رنده شده را روی آن قرار داده و ترکیب گوشتی بوریتو داغ را روی آن قرار دهید.

مقداری از سالاد را هم روی مواد گوشتی بریزید و نان را مثل ساندویچ رول کنید.

مقداری پنیر روی ساندویچ بدیزید و در فر اندکی گریل کنید تا پنیر آن طلایی قهوه ای شود. نوش جان.

Rate this post