نان کروتان رو تا حالا امتحان کردید؟ امروز با یه مبحث آموزشی متقاوت در خدمتتونم.

حتما برای خیلی هامون تا حالا پیش اومده که وقتی نون حجیم می خریم و یا خودمون تو خونه درست می کنیم یه مقداریش باقی می مونه و دیگه تازه نیست و خوردنش خیلی لطفی نداره. اینجور مواقع برای اینکه اسراف نشه چند تا کار میشه انجام داد که درست کردن کروتان یکی از اون کارهاست.

کروتان به تکه های دوباره پخته شده نون گفته میشه که کاملا برشته و ترد هستند.

کروتان معمولا به شکل مکعبی درست میشه اما میشه به اشکال و سایزهای متفاوت هم درست کرد. کروتان ها رو می تونید هم در روغن سرخ کنید هم در فر تست کنید که مسلما گزینه فر سالم تر و راحت تره و نتیجه کار قطعات ترد و برشته و سبکی از نونه که کنار هر غذایی سرو میشه.

طرز تهیه نان کروتان

نکته مهم کروتان درست کردن اینه که نون باید کمی مونده باشه. با کارد اره ای یا قیچی آشپزخونه نون رو به قطعات دلخواه برش زده و در کمی روغن زیتون یا کره آب شده غلتونده و روی نونها هر ادویه ای که دوست دارید ریخته و توی سینی فر گذاشته تا وقتی نونها قشنگ طلایی و برشته بشن.

هرجی دمای فر کمتر باشه زمان پخت طولانی تر میشه و عمق نونها ترد و کرانچی میشه (مثلا حدود۱۶۰).

اما دردمای بالاتر اطراف نونها به سرعت طلایی میشن و مرکزشون نرم می مونه (حدود۱۸۰ درجه).

این دیگه کاملا سلیقه ایه که شما کروتان رو چه مدلی دوست دارید.

من برای ادویه معمولا پودرسیر و کنی پاپریکا می زنم.

برای روی انواع سالادها محشره و برش های بزرگتر هم جون میده برای کنار سوپ. امتحانش کنید حتما عاشقش میشید.