نان کدو حلوایی و سیب به همراه گردو و کشمش بسیار خوشمزه تر میشه؟ هر چی کدو و سیب بیشتری برای رومال استفاده کنین، نونتون شیرین تر و خوشمزه تر میشه.
مواد لازم برای تهیه نان رولی کدو و سیب
مواد لازم خمیر:
- پوره ی کدو ۱۶۰ گرم (حدودا ¾ لیوان)
- خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
- کره ۱۰۰ گرم
- شیر یا خامه ۵۰ گرم (شیر معادل ⅕ لیوان)
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ پنس
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۸۰ گرم ( ⅓ لیوان)
- آرد ۴۰۰ گرم (۲ و ⅔ لیوان)
مواد میانی:
- کره ۵۰ گرم شکر مقدار دلخواه
- کدو ۳ قاشق غذاخوری یا بیشتر
- سیب ۱ تا ۲ عدد
- گردو نصف لیوان
- دارچین و پودر گل سرخ به مقدار لازم
- کشمش به دلخواه
مواد رومال:
- پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
- کره ی به دمای محیط رسیده ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ۲ قاشق غذاخوری
- زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
- دارچین و شکر
طرز تهیه نان رولی کدو حلوایی و سیب
خمیر مایه را همراه یک قاشق غذاخوری شکر و شیر ولرم ترکیب کنید و ۱۵ دقیقه روی آن را پوشانده تا در محیط گرم و تاریکی عمل بیاید.
برای درست کردن خمیر پوره کدو را همراه با تخم مرغ، کره به دمای محیط رسیده و شکر ترکیب کنید.
آرد، دارچین و نمک را در ظرف دیگری ترکیب کنید.
خمیر مایه عمل آمده را به ترکیب پوره کدو اضافه کنید و بعد از آن ترکیب آرد را اضافه و در حدی ورز دهید که خمیری یکدست ایجاد شود.
خمیر را به مدت حداقل ۱۲ ساعت در یخچال یا ۱/۵ ساعت در محیط قرار دهید تا خمیر حجیم شود.
برای درست کردن مواد میانی سیب را رنده ریز کنید، در تابه باکره اندکی تفت دهید تا آب اضافه آن تبخیر شود.
پوره کدو را اضافه کنید و مقداری تفت دهید. سپس گردو خرد شده را به آن اضافه اندکی که سرخ شد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
پف خمیر را بعد استراحت گرفته و به شکل مستطیل با ضخامت نازکی با وردنه پهن کنید. روی آن را پوره ی سیب و کدو بمالید و پودر دارچین و گل سرخ و شکر و به دلخواه کشمش بپاشید.
با چاقو یا کاتر در راستای عرضی نوار های نازکی از خمیر را بریده و رول کنید.
رول ها را با فاصله در قالب مورد نظر خود بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه روی رول ها را پوشانده تا حجیم شود.
مواد لازم رومال را به جز شکر و دارچین با هم ترکیب کنید.
روی سطح نان ها بمالید و پودر دارچین و شکر بپاشید.
به مدت ۲۵ تا ۵۰ دقیقه بستگی به جنس قالب و دمای فر در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.