مربای پوست پرتقال و هویج یه مربای فوقالعاده خوش طعم و خوش عطره که اگه تو فصل پرتقال هستید و به پوست پرتقال تازه دسترسی دارید پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و از عطر و طعم این مربای خوشمزه لذت ببرید.
در تهیه مربای پوست پرتقال تازه دقت داشته باشید که باید قسمت سفید داخلی پوست پرتقال کنده بشه تا تلخی پوست گرفته بشه. برای اینکار بهتره حدود دو ساعت پوست پرتقال رو در آب سرد بذارید، سپس قسمت سفیدی پوست رو جدا کنید و آن را به قطعات دلخواه خلالی کنید.
در ادامه با دستور پخت مربای پوست پرتقال تازه با هویج مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال تازه با هویج
- پوست پرتقال نیم کیلو
- شکر یک کیلو
- هویج نیم کیلو
- اسانس پرتقال 2 قطره (به دلخواه)
- آب سه لیوان
- آبلیمو یک قاشق سوپخوری
روش تهیه مربای پوست پرتقال تازه و هویج

مرحله اول، جدا گردن قسمت سفید پوست پرتقال
برای شروع ابتدا قسمت سفید رنگ پوست پرتقال را جدا کنید.
مرحله دوم، خلال کردن پوست پرتقال
سپس آنها را به صورت خلال درآورید. در ادامه خلال پوست پرتقال را چندین بار بجوشانید و آب آن را عوض کنید.
مرحله سوم، خلال یا رنده کردن هویج
هویج را بشویید و در صورت لزوم پوست آن را بگیرید یا آن را بتراشید. سپس آن را به صورت خلال به اندازه خلالهای پوست پرتقال درآورید.
مرحله چهارم، پخت مربا
شکر را در آب حل کنید و پنج دقیقه آن را بجوشانید. سپس خلال پوست پرتقال و هویج را درون شربت بریزید و بجوشانید تا قوام يابد.
تا زمانی که شهد قوام بیاد و غلیظ بشه به پخت مربا روی حرارت ملایم ادامه بدید.
در آخر به دلخواه اسانس پرتقال و یک قاشق سوپخوری آبلیمو (یا نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو) را درون مربا بریزید و یک دقیقه آن را بجوشانید.
مرحله پنجم، ریختن مربا داخل شیشه
وقتی که مربا پخت و به قوام مناسب رسید، مربا رو از روی حرارت بردارید و وقتی که مربا سرد شد، داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه مربای خلال پرتقال تازه با هویج
- به دلخواه میتوانید به این مربا خلال بادام اضافه کنید.
- می تونید نصف لیوان هم آب پرتقال برای درست کردن شربت به آب اضافه کنید و نصف لیوان از مقدار آب کم کنید.
- برای گرفتن تلخی پوست پرتقال، خلال های پوست پرتقال رو بریزید تو آب جوش و ده دقیقه بعد آبکش کنید و روش آب سرد بگیرید. دوباره بریزید تو آب جوش، این کار رو سه بار انجام بدید با اینکار تلخی پوست پرتقال گرفته میشه.