فلن کیک یا کیک کاراملی یه دسر سوئدی بینهایت خوشمزه‌ست که کمتر کسی پیدا میشه که دوست نداشته باشه. ترکیب کارامل و کیک شکلاتی بی‌نظیره. اگه تابه حال فلن کیک کاراملی رو امتحان نکردید به شدت پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده تست کنید.

در ادامه با دستور پخت کیک کاراملی با پودر کرم کارامل مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه فلن کیک کاراملی با پودر کرم کارامل

  • پودر کرم کارامل 1 بسته
  • شیر 2 لیوان
  • خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری سرپر
  • آرد سفید  یک و نیم پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • تخم مرغ 3 عددهم دمای محیط
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سرپر
  • وانیل 1 قاشق چای‌خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری سر صاف
  • نمک یک پنس

طرز پخت کیک کاراملی با پودر کرم کارامل (فلن کیک کرم کارامل)

طرز تهیه کیک کاراملی با پودر کارامل

مرحله اول، آماده کردن کرم کارامل

فلن کیک رو بهتره که داخل قالب میان تهی درست کنید.

برای شروع ابتدا قالب رو با کره چرب کنید. سس کارامل که داخل بسته بندی کرم کارامل هست رو ته قالب بریزید.

سپس پودر داخل بسته رو با دو لیوان شیر مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید و بذارید جوش بیاد و یک دقیقه زمان بدید بجوشه و بعد از یک دقیقه حرارت شعله رو خاموش کنید.

خامه صبحانه که هم دمای محیط شده رو هم بزنید تا یکدست بشه و سپس به مایه کارامل اضافه کنید و خوب هم بزنید و اگه ناصافی داشت صاف کنید. سپس مواد رو آروم داخل قالب بریزید و بذارید داخل یخچال تا ببنده.


مرحله دوم، آماده کردن کیک شکلاتی

قبل از شروع به پخت کیک، فر رو روشن کنید و روی حرارت 170 درجه سانتی‌گراد تنظیک کنید تا گرم بشه.

مواد خشک رو که شامل آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک میشه رو با هم مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید.

در ادامه تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ بشه.

سپس روغن و شیر رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید و در آخر مخلوط آرد رو طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و بالیسک یا همزن دستی از یک جهت به صورت دورانی مخلوط کنید.


مرحله سوم، پخت فلن کیک

در این مرحله مایه کیک رو داخل قالب روی کارامل بسته شده بریزید و یک قالب بزرگتر از قالب اصلی رو بردارید و ظرف کیک رو تو اون قالب بذارید.

سپس آب جوش توی قالب بزرگ‌تر بریزید تا جایی که نصف قالب کیک رو آب بگیره، درست به اندازه ارتفاع کارامل.

برای پخت قالب رو داخل فر بذارید و به مدت 80 دقیقه زمان بدید تا کیک بپزه.

توجه داشته باشید که دمای فرها باهم متفاوته ممکنه بیشتر یا کمتر مدت پختش طول بکشه پس با سیخ چوبی تست کنید اگر مواد بهش نچسبید یعنی آماده شده.

بعد از خارج کردن کیک از فر، کیک رو تو دمای محیط بذارید تا خنک بشه و بعد از خنک شدن، کیک داخل یخچال بذارید و هشت ساعت زمان بدید تا کیک داخل یخچال بمونه.

سپس کیک رو از یخچال خارج کنید و ابتدا لبه‌های کیک رو با چاقو آزاد کنید و ته قالب رو برای چند ثانیه داخل آب جوش بذارید و فورا بردارید تا زیاد داخل آب نمونه که کارامل آب بشه.

کیک رو داخل ظرف مورد نطرتون برگردونید و برش بزنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی سوئدی


نکات مهم و فوت و فن های تهیه کیک کاراملی با پودر کارامل

اصلا نگران قاطی شدن کیک و کارامل نباشید چون که بعد از پخت و خنک شدن کیک لایه کارامل از کیک جدا میشه و زیر قرار میگیره.

اگه فلن کیک رو اگه برای مهمونی درست میکنید بهتره یک یا دو روز قبل این کار رو انجام بدید. چون این کیک هر چی بمونه طعم‌ها به خورد هم میرن و خوشمزه‌تر میشه.

Rate this post