مربای بهار نارنج تازه بی نظیره و روش پخت ساده ای داره. فصل بهار باشه، شکوفه بهارنارنج هم باشه، حیفه که مرباش درست نکنیم پس تا تموم نشده دست بکارشین که مدتش کوتاه هست.


مواد لازم برای تهیه مربای بهار نارنج تازه

  • بهارنارنج بدون تلخی ۲۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰-۶۰۰ گرم
  • آب ۴۰۰ میلی لیتر
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

آموزش دستور پخت مربای بهار نارنج تازه

طرز تهیه مربای بهار نارنج تازه
برای تهیه مربای بهارنارنج از گلبرگ شکوفه نارنج استفاده میشه. برای گرفتن تلخی، گلبرگ ها رو یک شب خیس کنید و بعد در آب جوش بریزید از وقتی به جوش بیاد حدود سه دقیقه بجوشه کافیه.

سپس گلبرگ ها رو آبکش کنید و در آب سرد بریزین. آبکش کنید و مجدد درون آب جوش ریخته و باز سه دقیقه بجوشه و آبکش کنید و بریزین درون آب و یخ.پنج شش ساعت بعد آبکش کنید.

برای تهیه شهد،۵۰۰ گرم شکر و آب روی حرارت بذارین تا فقط شکر حل بشه قبل از اینکه به جوش بیاد بهارهای آبکش شده رو داخلش بریزین و شعله اجاق گاز متوسط رو به کم بذارین تا یواش یواش به جوش بیاد.

اگه گلبرگ ها رو یک دفعه درون شهد داغ بریزین جمع میشه پس باید شهد آهسته به جوش بیاد.

برای تهیه شهد، همه شکر رو از ابتدا نریزین در اواخر پخت اگه احساس کردین غلظت مورد نظر رو نداره میتونید ۱۰۰ گرم دیگه اضافه کنید.

برای اینکه متوجه بشید چه موقع غلظت پیدا کرده، کمی از مربا رو داخل یه ظرف بریزین و بذارین یخچال پس از سرد شدن شهد روان نیست و از قاشق آهسته بیرون ریخته میشه.

در اوخر پخت آبلیمو هم اضافه کرده پس از اینکه چند جوش زد مربا آماده هست اجازه بدین داخل همون ظرف خنک بشه و سپس در شیشه دردار ریخته و بذارین یخچال.

در تمام مدت پختِ مربا، درِ قابلمه بسته باشه تا عطر اون حفظ بشه.

بهار تلخی گرفته رو میتونید فریز کنید هر زمان خواستین باهاش مربا درست کنید.

گلبرگ ها رو میتونید خشک کنید و در انواع دمنوشها و چای استفاده کنید نیاز نیست تلخیش رو بگیرین.

این مربا اینقدر معطر هست که نیازی به استفاده از زعفرون یا هر طعم دهنده دیگری نیست.