براتون یه کیک مخروطی خوشمزه و خوشگل و مجلسی آوردم. این کیک رو بچه ها خیلی دوست دارن و با کیک بستنیم اشتباهش میگیرن!
مواد لازم برای تهیه کیک مخروطی
مواد لازم برای کیک
- نصف پیمانه روغن
- نصف پیمانه شکر
- نصف پیمانه چایخوری ماست
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 بسته بیکینگ پودر (10گرم)
- 1 بسته وانیل (5گرم)
- 3 و نیم الی 4 پیمانه آرد
مواد لازم برای کرم
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 پیمانه آب
- یه پیمانه سر خالی شکر
- 1 پیمانه سر خالی آرد
- 1 لیتر شیر
دستور پخت کیک مخروطی
تمام مواد به جز آرد و بیکینگ پودر رو داخل کاسه مخلوط کن و خوب بزنید، سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده رو یواش یواش اضافه کنید و خوب ورز بدید (خمیر باید نرم باشه و یه کوچولو به دست بچسبه که این چسبندگی رو با ورز دادن از بین ببرید، اگه بعد از ورز دادن هنوز چسبنده بود بازم آرد بزنید و باز ورز بدید).
بعد خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با وردنه بازش کنید و به اندازه ی دو بند انگشت برش بدید. بعد دور قالب مخروطی بپیچ، این قالب رو میتونید از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید.
توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کن و قالبا رو با فاصله داخل سینی فر بزارید و بعد توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بزار تا بپزه. بعد از فر درش بیارید و بزارید خوب خنک بشه و بعد به آرومی از قالب جداش کنید.
طرز تهیه کرم:
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت و مرتب مخلوط کنید وقتی جوش اومد، یه قاشق مرباخوری کره و یک بسته وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط رو از روی حرارت بردارید و داخل قیف بریزید و بعد داخل مخروط ها رو پر کنید و بزارید خنک بشه. بعد بچینیدشون داخل سینی سرو و روش رو پودر قند الک کنید و قسمت بالاییشم با شکلات رنده شده یا هر چیزی که دوست داریید تزئین کنید.