تا حالا گلپایگان رفتید؟ یا کباب گلپایگان رو امتحان کردید؟ گلپایگانی ها کباب کوبیده رو بدون جوش شیرین درست میکنن و با گوشت خود گلپایگان!

این دستور پخت کباب کوبیده گلپایگانی رو از یه کبابی تو گلپایگان گرفتم پس با خیال راخت درست کنید و ازش طعم و مزه بی نظیرش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده گلپایگانی

  • گوشت قلوه گاه گوسفند و راسته گوساله دو به یک 1 کیلو
  • برای یک کیلو گوشت دویست گرم دنبه نیاز دارید که من کمتر استفاده میکنم
  • دویست و پنجاه گرم پیاز را رنده کنید بعد آبشو بگیرید
  • نمک و فلفل سیاه و زعفران دم شده به مقدار لازم

دستور پخت کباب کوبیده گلپایگانی

طرز تهیه کباب کوبیده گلپایگانی

بهتره گوشت رو قبل از چرخ کردن یکی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید (داغ و تازه نباشه) بعد چرخش کنید.

میتونید دوبار چرخ کنید که چسبندگیش بیشتر بشه.

آب پیازو کامل بگیرید و به اندازه ای ورز بدید که خوب چسبنده بشه بهتره گوشت رو چند بار کف ظرفتون بکوبید.

میتونید گوشت ورز داده شده را آماده کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا به اصطلاح بیات بشه.

بعد که خواستید سیخ بگیرید باز یه کم ورز بدید دستتونو مرطوب کنید و سیخ بگیرد.

اگه وقت داشتید باز میتونید سیخ های گرفته شده را داخل یخچال بزارید.

آتیش رو آماده کنید سیخ ها را روش بزارید سریع شروع کنید به باد زدن و سریع برگردونید خیلی مهمه.

کنارش گوجه و فلفل و پیاز هم کباب کنید.

اگه این نکاتو رعایت کنید امکان نداره یه دونه سیخ کبابتون ریزش پیدا کنه.

با پلو زعفرونی نوش جان کنید.

5/5 - (2 امتیاز)