کیک موکا چینو رو امتحان کردید؟ کیک موکاچینو یک کیک بینظیر کافه ای با عطر و طعم خاص قهوه و نسکافه ست. یک بارم شده کافه رو به خونه بیار و خودت رو به صرف این کیک دعوت کنید تا طعم دیوانه کنندش‌ تو ذهنتون برای همیشه ثبت بشه! امیدوارم که این کیک موکاچینو خاص و شیک و خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.


مواد لازم برای تهیه تهیه کیک موکاچینو کافی شاپی

  • ۶ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • شکر یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
  • آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه یا ۱۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
  • قهوه فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر داغ ۱/۴ پیمانه یا ۵۵ گرم
  • نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه صورتی ۸۰ گرم
  • شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم

دستور پخت کیک موکاچینو بسیار خوشمزه با طعم متفاوت

طرز تهیه کیک موکاچینو بسیار خوشمزه با طعم متفاوت

برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده از سفیده همراه وانیل و شکر داخل ظرف گودی بریزین و با دور تند همزن حدود ۶ دقیقه بزنید تا حجم مواد سه برابر و تمام ذرات شکر آب بشه.

بعد آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط و با الک طی سه نوبت به مواد اضافه کنید و فقط با لیسک بصورت دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله ای از آرد دیده نشه.

در ادامه داخل یک لیوان که شیر داغ دارین پودر کاکائو و قهوه رو بریزین و حسابی هم بزنید و کمی از مواد کیک رو داخل لیوان بریزین و هم بزنید و بعد کل مواد لیوان رو داخل مواد کیک بریزین و با لیسک هم بزنید و داخل قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ رو با فرچه روغن بزنید و تمام مواد رو منتقل کنید و داخل فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار بدین.

سپس شکلات ها رو با خامه صبحانه داخل یه کاسه بریزین و روی حرارت کتری بن ماری کنید تا خوب مخلوط بشن و بهش نسکافه رو اضافه کنید و کنار بزارین تا از دما بیافته (گاناش).

بعد خامه قنادی رو کمی شل شده با دور تند بزنید تا فرم بگیره و بهش گاناش رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و به لایه های کیکتون به میزان دلخواه بزنید و روش رو تزیین کنید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدین.
این کیک بینظیر کافه ای نوش جونتون

دستور پخت کیک موکا چینو