کیک موکا چینو رو امتحان کردید؟ کیک موکاچینو یک کیک بینظیر کافه ای با عطر و طعم خاص قهوه و نسکافه ست. یک بارم شده کافه رو به خونه بیار و خودت رو به صرف این کیک دعوت کنید تا طعم دیوانه کنندش تو ذهنتون برای همیشه ثبت بشه! امیدوارم که این کیک موکاچینو خاص و شیک و خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه تهیه کیک موکاچینو کافی شاپی
- ۶ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- شکر یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
- آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه یا ۱۶۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
- قهوه فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- شیر داغ ۱/۴ پیمانه یا ۵۵ گرم
- نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
- خامه قنادی ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه صورتی ۸۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
دستور پخت کیک موکاچینو بسیار خوشمزه با طعم متفاوت
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده از سفیده همراه وانیل و شکر داخل ظرف گودی بریزین و با دور تند همزن حدود ۶ دقیقه بزنید تا حجم مواد سه برابر و تمام ذرات شکر آب بشه.
بعد آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط و با الک طی سه نوبت به مواد اضافه کنید و فقط با لیسک بصورت دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله ای از آرد دیده نشه.
در ادامه داخل یک لیوان که شیر داغ دارین پودر کاکائو و قهوه رو بریزین و حسابی هم بزنید و کمی از مواد کیک رو داخل لیوان بریزین و هم بزنید و بعد کل مواد لیوان رو داخل مواد کیک بریزین و با لیسک هم بزنید و داخل قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ رو با فرچه روغن بزنید و تمام مواد رو منتقل کنید و داخل فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار بدین.
سپس شکلات ها رو با خامه صبحانه داخل یه کاسه بریزین و روی حرارت کتری بن ماری کنید تا خوب مخلوط بشن و بهش نسکافه رو اضافه کنید و کنار بزارین تا از دما بیافته (گاناش).
بعد خامه قنادی رو کمی شل شده با دور تند بزنید تا فرم بگیره و بهش گاناش رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و به لایه های کیکتون به میزان دلخواه بزنید و روش رو تزیین کنید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدین.
این کیک بینظیر کافه ای نوش جونتون