مینی کیک شکلاتی هم مثل کیک شکلاتی همه جوره خوشمزه اس، حالا یکم بهش قر وفر هم بدیم و جذابش کنیم، گزینه ی فوق العاده ای برای مهمونی ها و دورهمی هاتون می تونه باشه این مینی کیک شکلاتی.
مواد لازم برای تهیه مینی کیک شکلاتی
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان سرخالی شکر
- نصف لیوان روغن مایع
- نصف لیوان شیر ولرم
- 1 لیوان سرپر آرد
- 2 قاشق غذاخوری سرپر پودرکاکائو
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نوک قاشق چای خوری وانیل
- یک پنس نمک
برای گاناش:
- 100 گرم خامه
- 100 گرم شکلات تخته ای
با این مقدار مواد 9 مینی کیک بزرگ یا 12 تا متوسط دارین.
دستور پخت مینی کیک شکلاتی فانتزی و خوشمزه
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو 6 دقيقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.
پودرکاکائو و روغن رو با هم مخلوط کرده و با چنگال کمی هم می زنیم و به مایه تخم مرغی مون اضافه کرده و 30 ثانیه با دورتند همزن می زنیم.
شیر رو هم بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که 3بار الک کرده ایم، طی 2 مرحله به مواد اضافه کرده و با دورکند همزن یا با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
قالب هامون رو با اسپری جداکننده یا با کره حسابی چرب کرده و 2/3 قالب ها رو از مواد پر می کنیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 20 دقیقه میزاریم. (بعد از 15 دقیقه با خلال چک کنید.)
برای گاناش خامه رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا داغ بشه. وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و سریع هم میزنیم تا شکلات ذوب بشه و سس شکلاتی مون یکدست بشه. کنار میزاریم تا خنک بشه.
کیک ها رو که از فر بیرون آوردیم اجازه میدیم از حرارت اولیه بیوفته و از قالب جدا می کنیم.
یکم که خنک شد داخل گودی کیک ها رو با گاناش پر می کنیم و به دلخواه تزئین می کنیم. من یکم شکلات سفید بن ماری کردم و روی گاناش طرح انداختم. نوش جان