خورشت تابیران گیلان یـه خـورشـت خـوشـمزه کنارش ماهی شور و ترب و زیتون هم بایـد بـاشه. بریم برای پخت تابیران گیلانی.

مواد لازم برای تهیه خورش تابیران گیلان

  • سبزی خورشتی پانصد گرم چرخ کرده (ترش واش ۲۵۰ گرم گشنیز ۱۵۰ گرم کاکوتی و نعناع ۱۰۰ گرم)
  • مرغ به دلخواه خودتون
  • رب نصف قاشق غذاخوری به دلخواه
  • آرد برنج یک ونیم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • آب نارنج نصف لیوان
  • آب جوش پنج لیوان
  • سیر یک بوته
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت خورش تابیران گیلانی

طرز تهیه خورش تابیران گیلانی
اول از همه سبزی پاک کنید بشورید و چرخ کنیدچرخ و سرخ کنید سبزی نباید مثل قورمه درشت باشه.

طرز تهیه خورش تابیرون

سیر با سبزی چرخ کنید یا رنده بزنید. سـبزی زیاد سرخ نکنید که تیره بشه رنگ این خورشت سـبز روشن.

خورشت تابیرون شمالی

اگه ترش واش پیدا نکردید همون گشنیز و کاکوتی و نعناع کافیه.

مـرغهارو جداگانه سـرخ کنید بـعد سبزی اضـافـه کنید آب جـوش بریزید و اجـازه بدید مـرغ خـوب پخته بشه.

خورشت تابیرون گیلانی

بعد پـخت مـرغ یک عدد تـخم مرغ اضـافه کنید ریختن تخم مرغ هم اختیاری ولی بهم نزنید درست بزارید مثل باقالی قاتوق نخواستید میتونید بردارید.

دستور پخت تابیرون گیلانی

آرد برنج با نصف لیوان آب خوب بزنید از صافی رد کنید موقع اضافه کردن خورشت تند بهم بزنید تا گلوله نشه.

دستور پخت خورش تابیرون

زدن رب اختیاری تو طعم خورشت تاثیر داره همون نصف قاشق کافی تا خورشتتون سبز بودن خودشو از دست نده.

خورش تابیرون با مرغ و بادمجان

گوجه و بادمجون سرجهازی خورشته، نباشه ارزشی نداره نیاز نیست زمان پخت بریزید له بشه روی خورشت بزارید کسی نخواست بخوره کنار میزاره
زمان پخت خورشت یک ساعت و نیم.

طرز پخت خورش تابیرون شمالی

5/5 - (1 امتیاز)