کیک مکزیکی شکلاتی یک کیک خوشمزه و خوش بافت که میتونین با گاناش کاور کنین یا با خامه که خامه و گاناش با هم خوشمزه ترش میکنه. برای فیلینگ هم میتونین موز گردو و گاناش بذارین. یک کیک خوشمزه که خیلی پرطرفداره.
مواد لازم برای تهیه کیک مکزیکی شکلاتی بدون کرم پاتیسیر
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ لیوان شکر
- وانیل
- آب نصف لیوان
- آرد ۱/۵ لیوان
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری سرپر
دستور پخت تهیه کیک مکزیکی شکلاتی ساده بدون کرم پاتیسیر
برای شروع ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده. سفیده را خوب هم میزنیم تا قله ای شود کنار میذاریم.
زرده تخم مرغ شکر و وانیل و آب را با همزن برقی با دور تند هم میزنیم تا حجمش دو برابر شود و کرم رنگ.
۱/۵ لیوان آرد و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط بشه و یک دست.
در آخر سفیده تخم مرغ را در دو سه مرحله اضافه و به آرامی هم میزنیما
داخل قالب ۲۰ یا ۲۲ را چرب و آرد پاشی کرده و ۲۰ دقیقه داخل یخچال قسمت فریزر میذاریم تا بعد براحتی کیک از قالب جدا بشه و بعد مایه کیک را ریخته به مدت ۴۵ دقیقه داخل تنور یا فر
تنور یا فر از قبل گرم شده.
وقتی کیک پخت از وسط نصف کرده و با شیر کمی مرطوب کرده خامه و گاناش را ریخته و صاف کرده و موز گردو گذاشته و لایه دوم کیک را میذاریم و خامه کشی میکنیم.
در آخر گاناش را روی خامه ریخته و به دلخواه تزئین می کنیم.
برای گاناش به یک پاکت خامه صبحانه، ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای یا سکه ای نیاز داریم.
خامه را روی حرارت گذاشته یا بنماری میکنیم و خوب هم میزنیم از خانه باز بشه و یکدست و بعد شکلات را اضافه کرده هم میزنیم تا ی گاناش خوشمزه درست بشه کمی ک از حرارت افتاد روی کیک میریزیم.
برای خط سفید هم میتونین بریلو صدفی از لوازم قنادی ها بگیرین و با قیف شکل دلخواه رو روی گاناش بزنین.