خورش اناربیج، خــوشـمزه ترین خـورشت گـیلانی رو بــراتــون آوردم!

مــواد لازم برای تهیه خورش اناربیج گیلانی با گوشت قلقلی

  • گوشت چرخ کرده سیصد گرم
  • گـردو دویست گـرم
  • سـبزی دویـست گـرم شامل نـعناع، ترش واش، گشنیز، جعفری، چوچاق و کاکوتی
  • رب انار یک قاشق غذاخوری
  • آب انار 1 لـیوان
  • پـیاز یک عدد نسبتا بزرگ
  • آب یخ پنج لـیوان

دستور پخت خورش اناربیج گیلانی با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی با گوشت قلقلی

اول از هـمه گـردو داخـل غذاساز بریزید به انـدازه ای بسابید تا روغـن بـیفته.

گـردو داخـل قـابلمه بریزید یک عدد پـیاز رنـده کنید نصف پـیاز رنده زده رو به گـردو اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری رب انار و یک لیوان آب انار و پنج لـیوان آب یخ اضافه کنید همه روی شعله گاز قـرار بدید شعله زیاد کنید تا خورشتتون به جوش بیاد بعد جوش اومدن شعله رو کم کنید تا به مدت یکساعت بمونه.

طرز تهیه خورش اناربیج شمالی
سبزی خرد کنید یا میتونید چرخ کنید اگه سبزی چوچاق و خالواش و کاکوتی نداشتید همون سه تا سبزی کافیه اینا نیاز نیست.

سـبزی داخل تابه بریزید مقداری روغن اضافه کنید تفت بدید نیاز نیست مثل سبزی قورمه اونو تیره کنید چون این خورشت سبز سبزی به خورشت اضافه کنید.

گـوشت همراه باقیمانده پیاز رنده زده و یک قاشق غذاخوری سبزی خرد شده خوب ورز بدید و به اندازه دلخواه قلقلی کنید و تفت بدید به خورشت اضافه کنید روی شعله خیلی کم به مدت یک الی یک و نیم ساعت زمان بدید تا جا بیفته.

طرز تهیه اناربیج با گوشت چرخ کرده
هیچ وقت از رب انار ترش با آب انار ترش باهم استفاده نکنید اگه رب انار شما ترش نیست از آب انار ترش استفاده کنید اگه رب انار ترش میزنید از آب انار ملس استفاده کنید در غیر اینصورت خورشت شما خیلی ترش میشه.

نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)