این مرنگ های ترد و خوشمزه کاربردهای زیادی داره ولی به تنهایی هم خوشمزه و عالیه! حالا بریم بینیم چطوری درست میشه …
مـواد لازم برای تهیه مرنگ بدون کرم تارتار
- سـفیده تـخم مـرغ هـفتاد گـرم (یک سوم لیوان)
- شڪر دو سـوم لـیوان
- وانـیل نـصف قاشـق چـایخوری
- آبلیمو نصف قاشـق چـایخوری
طرز تهیه مرنگ بدون کرم تارتار
سـفیده تـخم مـرغ رو به مدت پنج دقیقه با دور تـند هـمزن بـزنـید.
وانـیل و آبلیمو رو اضافه کنید.
شکر به صـورت بـارانی اضـافه کنید. به مـدت چهار دقیقه با همـزن بـزنـید تا کاملا حـجیم بشه. به طوری که وقتی بـشقاب رو بـرمـی گردونید نـریزه یا وقتی هـمزن رو ازش خـارج مـیکنید به صـورت قله ای در بیاد.
مـرنگ رو داخـل قیف بـریـزید کف قالب کاغذ روغنی بـزارید و مرنـگ ها رو بـا فاصله کم از هم مـاسـوره بـزنـید.
داخـل فـر نـود درجـه سانتی گراد به مدت دو ساعت قـرار بـدیـد. لای در فـر قاشق بـزارید تا هـوا جـریان داشته باشه.
نکته: بعد از یک ساعت وقتی که روی مـرنگ کاملا خشک شد برنـدارید چـون داخـل مـرنگ خشک نـشده و تـرد نیست.
بـعد از دو سـاعت خـارج کنید و اجـازه بـدید وقتی که سـرد شـد داخل ظـرف در دار داخـل یـخچال نگهداری کنید.
بـرای مـرنگ میتونید از عصاره های موز یا میوه های دیگه استفاده کنید که فوق العاده میشه.
مـن یه مـقدار خیلی کم رنگ خوراکی به نصف مـرنگ ها اضافه کردم بعد ماسوره زدم.
طرز تهیه مرنگ بدون فر
مواد لازم
- سفیده تخم مرغ ۲ عدد
- پودر قند دو برابر سفیده تخم مرغ ها (حدودا نصف تا سه چهارم لیوان دسته دار)
- آب لیمو ۱قاشق چای خوری
طرز تهیه
دو عدد سفیده تخم مرغ رو باهمزن خوب هم بزنید تا سفید رنگ و پفکی شود. پودر قند رو اضافه کنید و هم بزنید.
یک قاشق آب لیموی تازه اضافه کنید و دوباره چند دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد پره های همزن روی مواد بمونه.
مواد رو داخل قیف ماسوره دار ریخته و داخل قابلمه نچسب یا تابه با فاصله شکوفه بزنید. (نیازی به چرب کردن کف قابلمه یا تابه نیست)
دم کنی و شعله پخش کن بذارید بمدت حداقل یک ساعت بذارید بپزه درصورت تمایل میتونید مواد رو چند قسمت کنید و بهش رنگ خوراکی دلخواه بزنید و بعد ماسوره بزنید.