ساندویچ میت بال یه ساندویچ پنیری برای زمان هایی که دلت یه شام خوشمزه میخواد! اگه اهل درست کردن فست فود هستی و میخوای مزه های جدید رو امتحان کنی، حتما این ساندویچ میت بال رو امتحان کن!
مواد لازم برای تهیه ساندویچ میت بال
- نان باگت بزرگ ۱ عدد
- پنیر موزارلا کوچک ۱۰ عدد یا مقداری پنیر پیتزا
- پنیر گودا ۴ ورق
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
- بیکن یا ژامبون ۵۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- ادویه های سس: ادویه ایتالیایی یا ادویه های دلخواه، نمک و فلفل
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد کوچک
- سیر ۹ حبه
- پودر نان ۵۰ گرم
- سس باربیکیو ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه های میت بال: نمک و فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر و پاپریکا
طرز تهیه ساندویچ میت بال فست فودی
نان باگت را از وسط باز کنید. یک حبه سیر رنده شده را با کره و مقداری نمک ترکیب و روی یک طرف آن بمالید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه تست کنید.
گوشت را با پیاز و ۵ حبه سیر خرد شده، پودر نان سس باربیکیو و ادویه های میت بال ترکیب و ورز دهید. به ده قسمت ترکیب گوشتی را تقسیم کنید و داخل هر کدام یک پنیر موزارلای کوچک یا مقداری پنیر پیتزا قرار دهید.
پنیر نباید از میت بال بیرون زدگی داشته باشد.میت بال ها را در داخل قالب چرب شده بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
برای درست کردن سس بیکن را خرد کرده و به همراه پیاز و سیر خرد شده در تابه تفت دهید. رب را به همراه ادویه های سس اضافه کنید و تفت دهید.
مقداری آب به سس اضافه کرده، حرارت را کم کنید و میت بال هایی که در فر پخته اید را به سس اضافه کنید. در تابه را ببندید تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گوشت کاملا بپزد.
بعد از آماده شدن میت بال ها، ۴ عدد پنیر گودا را روی نان تست قرار دهید و هر میت بال ها و سس روی آن بچینید و میل کنید.