بریم که یه ساندویچ گوشت و سیب زمینی خوشمزه رو باهم درست کنیم که بینظیره.

البته در کنار این ساندویچ خوشمزه یه سس سالاد خیلی خوشمزه هم درست کردم که روی سالاد کاهو عالی میشه حتما امتحانش کنید.


مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت و سیب زمینی

  • گوشت راسته گوساله ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • گوجه ۲ عددی متوسط
  • فلفل دلمه سبز ۱ عدد کوچک
  • رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
  • نمک، فلفل، ادویه مخلوط، ادویه گوشت، زردچوبه، پاپریکا، پودرسیر و آویشن به مقدار لازم
  • قارچ 5 تا 6 عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط

دستور پخت ساندویچ گوشت و سیب زمینی با گوشت تکه ای

طرز تهیه ساندویچ گوشت و سیب زمینی با گوشت تکه ای

برای شروع ابتدا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کنید، سپس با یک عدد پیاز نگینی و ادویه گوشت و ادویه مخلوط، پاپریکا و پودر سیر سرخ کنید و بعد از اینکه گوشت سرخ و عطر ادویه ها بلند شد آب ولرم اضافه کرده و ۳ ساعت اجازه میدهیم تا گوشت کاملا پخته و فقط مقدار کمی آب غلیظ از آن باقی بماند.

در این فاصله سس بندری را حاضر میکنیم. برای این سس ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و با زردچوبه، فلفل، پاپریکا و آویشن حسابی سرخ کنید بعد از آن گوجه فیله شده (یعنی گوجه بدون پوست) را خیلی ریز خرد کرده و با پیاز تفت میدهیم.

بعد از آن قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و فلفل دلمه سبز خرد شده که خیلی نازک برش زدیم و نمک غذا را اندازه کنید و وقتی آب موادمون مقداری کشیده شد رب گوجه را اضافه میکنیم و با مواد تفت داده تا سرخ شود و رنگ باز کند.

حدودا یک ساعت به سس احازه میدهیم پخته شود بعد از آن وقتی که گوشت کاملا پخت و مقدار خیلی کمی از آبش باقی ماند، سس گوجه ای که درست کردیم را به گوشت اضافه کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط میکنیم و دوباره یک ساعت زمان داده تا مواد خوب به خرد هم بروند و مزه ها یکدست شود.

این غذا مقداری تنده ولی میتونید فلفلش رو کمتر هم بریزید.

نان ساندویچی را برداشته از مواد توی نان ریخته و سیب زمینی که نگینی سرخ کردیم را روی ساندویچ ریخته و سرو میکنیم میتونین سیب زمینی سرخ شده را توی مواد گوشت هم بریزید و بهد از مخلوط شدن در وسط ساندویچ ریخته که در هر دو صورت محشر میشه. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)