شیرینی ماربلد وانیل و شکلات یه شیرینی با طعم عالی و بافت کوکی مانند. بعد از خنک شدن بین شیرینی ها، شکلات صبحانه فندقی زدم. با این مواد 13 جفت (26 دونه) شیرینی داشتم.
میتونید شیرینی ها رو بدون جفت کردن مصرف کنید و یه عصرانه خوشمزه داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات
- تخم مرغ متوسط یک عدد (50 گرم بدون پوست)
- 150 گرم آرد سفید
- 60 گرم شکر دانه ریز یا پودر فند
- 36 گرم روغن مایع
- نصف ق چ بکینگ پودر
- وانیل کمی
- پودر کاکائو 5 گرم
- آرد سفید اضافه 5 گرم
- نوتلا یا شکلات صبحانه یا مارمالاد دلخواه مقداری (شدیدا شکلات صبحانه فندقی رو برای بین شیرینی پیشنهاد می کنم).
دستور پخت شیرینی ماربلد وانیل و شکلات
تخم مرغ و وانیل و شکر (یا پودر قند) و روغن را در ظرفی ریخته با چنگال مخلوط کنید تا شکر تقریبا حل شود.
آرد سفید و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. در چند مرحله اضافه نمایید.
خمیر را دو قسمت کرده، به نیمی از خمیر، نصف ق غ پودر کاکائو و به نیم دیگر خمیر نصف ق غ آرد سفید اضافه کنید.
در این مرحله اگه خمیرها چسبناک بودند، مجاز هستید تا نصف ق غ آرد به هر قسمت اضافه کنید.مواظب باشید خمیر را خشک نکنید
دو خمیر سفید و شکلاتی رو با احتیاط بهم بچسبانید و خیلی کم مخلوط کنید تا بصورت مرمری یا ماربلد بشه. اگه زیاد ورز بدید یک رنگ شکلاتی میشه.
سپس بین دو کاغذ روغنی یا نایلون به ضخامت 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس و روغن مایع کمی چرب کرده اید بچینید.
باقیمانده خمیر قالب زده رو هم بدون ورز دادن روی هم بذارید و بین دو نایلون دوباره پهن و کاتر بزنید.
در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا زیر آنها کمی طلایی شود. کف فر سینی خالی باشه.
بعد از خنک شدن با نوتلا یا شکلات صبحانه یا مارمالاد دلخواه، شیرینی ها رو جفت کنید.
نوش جان