طرز تهیه کیک انجیر تازه با ماست رو امتحان کردید؟ اگه تو فصلی هستید که به انجیر تازه دسترسی دارید، حالا انجیر سیاه یا انجیر سفید و سبز فرقی نداره، اگه به انجیر تازه دسترسی دارید پیشنهاد می کنم که این کیک خوشمزه رو حتما امتحان کنید. عالیه.
مواد لازم برای تهیه کیک انجیر تازه با ماست
- تخم مرغ دو عدد
- شکر سه چهارم پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- ماست نصف پیمانه
- آرد سفید ۲۵۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- انجیر تازه ۳ تا ۴ عدد
- کشمش و گردو به دلخواه
دستور پخت کیک انجیر تازه با ماست
قبل از شروع
- قبل از شروع مواد رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج منید تا تمام مواد به دمای محیط برسه.
- فر گازی یا توستر را از یک ربع قبل روشن میکنیم تا گرم بشه.
- آرد بکینگ پودر نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
- انجیرها را از وسط حلقه ای چند برش میدهیم.
برای شروع ابتدا تخم مرغ وانیل شکر را با همزن پنج شش دقیقه خوب هم میزنیم بعد روغن مایع ماست بدون آب را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم اگه خواستید کشمش یا گردو اضافه کنید یک قاشق از آرد را بردارید و آغشته کنید تا موقع پخت ته نشین نشه.
سپس کم کم آرد را به مواد اضافه میکنیم تا خوب هم بخوره و مواد با هم مخلوط بشه سپس به دلخواه گردو یا کشمش را اضافه کتید.
کف قالب ۲۰ سانتی کاغذ روغنی انداخته یا با ارده چرب کنید و نصف مواد کیک را بریزید و انجیرهایی که نازک برش دادید را بچینید اگه دوست داشتید پودر دارچین هم بریزید.
بعد بقیه مواد را بریزید و روش چند تا برش انجیر قرار دهید و در فر از پیش گرم شده طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت ۱۸۰ بزارید تا بپزه.
بعد از اینکه خنک شد از قالب جدا کرده و روش را به دلخواه با پودر قند یا خلال پسته تزئین کنید.