کیک موس انبه بدون فر یه دسر خوشمزه و شیکه که اگه یک بار امتحانش کنید عاشقش میشید از بس که خوشمزه و خوشگله.
مواد لازم برای تهیه کیک موس انبه
- بیسکوییت سبوسدار 80 گرم (پودر شدش میشه نصف پیمانه)
- کره ذوب شده 40 گرم یا 2/5 قاشق غذاخوری
- انبه 240 گرم (پوره شدش میشه حدود 1 پیمانه)
- ورق ژلاتین مرحله اول 7 گرم یا 2 ورق ژلاتین بزرگ یا 4 ورق ژلاتین کوچک یا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- خامه صبحانه 250 گرم یا حدود 1 پیمانه
- شکر (میزان شکر سلیقه ایه) 30 گرم یا 2 قاشق غذا خوری
- آب جوش 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
- ورق ژلاتین مرحله چهارم 3 گرم یا 1 ورق ژلاتین بزرگ یا 2 ورق ژلاتین کوچک یا یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین
ورق ژلاتین باید توی اب سرد خیس بخوره تانرم بشه و حجمش بیشتر ، اگر توی آب زیاد بمونه ممکنه توی آب حل بشه
هر پیمانه 250 میلی لیتر
طرز تهیه کیک موس انبه بدون فر
مرحله اول
بیسکوییت سبوسدار رو پودر کن. بهش روغن اضافه کن و همبزن. بریزش توی قالب 15 سانتی. بکوبش کف قالب. قالب رو بذار فریزر.
مرحله دوم
240 گرم انبه رو پوره کن. 210 گرمش رو بریز توی ظرف و 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری پوره رو بذار کنار بعدا باهاش کار داریم. 7 گرم ژلاتین خیس خورده رو بنداز توی 210 گرم پوره ی انبه. همین ظرف رو درون آب جوش قرار بده و شروع کن به همزدن تا ژلاتین ذوب بشه.
مرحله سوم
خامه ی صبحانه که حرارت دید و شل شده رو توی ظرفی یریز و شکر رو بهش اضافه کن. با همزن شروع کن به همزدن، تا جایی که حجمش دوبرابر بشه و غلظتش بشه مثل ماست. بلافاصله پوره ی انبه که توش ژلاتین آب کرده بودیم رو بریز توی خامه. با لیسک همبزن و قاطیش کن و بریزش توی قالبی که کفِش بیسکوییت بود. داخلش خلال دندون بکش که حبابش خارج بشه و بتونیم سطح صاف و آینه ای داشته باشیم و برای حداقل 1 ساعت بذارش یخچال.
مرحله چهارم
چند دقیقه قبل ازین که کیک رو از یخچال دربیاری، 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری پوره انبه، 30 گرم آبجوش و 3 گرم ژلاتین توی ظرفی بریز و هم بزن تا ژلاتین آب بشه و بریزش روی سطح کیکمون (سطح کیک باید سفت شده باشه) و دوباره برگردونش یخچال. برای حداقل 4 ساعت. در پایان میتونی با چند تکه انبه، خلال بادام یا آجیل دلخواه تزئینش کنی. نوش جان