ماکارونی با گوشت قلقلی یا همون پاستا میت بال رو تا به حال امتحان کردید؟ همیشه که نباید ماکارونی با گوشت چرخ کرده و پنه آلفردو درست کنیم، خب تنوع هم لازمه دیگه!
من خودم شک داشتم همچین ترکیبی خوب درمیاد یا نه! ولی دلو زدم دریا گفتم امتحانش کنم و واقعا خوشحالم از ریسکم چون فوق العاده بود! بعد از اینکه نتیجه کار خوب بود و مطمئن شدم که همه خوششون اومده، طرز پختش رو براتون آماده کردم. امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با گوشت قلقلی
- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- یک پیاز متوسط رنده شده
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- دو حبه سیر
- ۴ تا گوجه فرنگی
- پودر آویشن یک قاشق چای خوری
- یک بسته خامه صبحانه
- ماکارونی رشته ای یا فتوچینی یا لینگویینی یک بسته
دستور پخت ماکارونی با گوشت قلقلی
خب حالا بریم سراغ دستورش. اول ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین) مخلوط کنید و قلقلی درست کنید.
قلقلی هارو توی روغن تفت بدین وقتی تفت خورد از روغن در بیارید.
توی همون روغن قلقلی ها، یه بوته پیاز نگینی شده رو تفت بدین. دو حبه سیر رنده شده بهش اضافه کنید و پیاز که سبک شد و کمی طلایی شد.
۴ تا گوجه رو پوست بکنید و پوره کنید و بهش اضافه کنید با شعله ملایم تفت بدین تا کمی آب گوجه کشیده بشه.
بعد بهش فلفل و پودر آویشن و یه بسته خامه صبحانه اضافه کنید خوب هم بزنید تا مخلوط بشن حالا قلقلی هارو بهش اضافه کنید.
برای این پاستا بهتره از فتوچینی یا لینگویینی استفاده کنید ولی هر مدل دیگه ای هم بگیرید مشکلی نداره.
بریزید توی آب جوش تا بپزه وقتی پخت به سس پاستا اضافه کنید.
حالا این مرحله اینه که بعد اضافه شدن پاستا به سس نصف لیوان از آب پاستا رو به مواد اضافه کنید. در ماهیتابه رو بذارید تا حساااابی طعم ها به خورد پاستا بره و پخت پاستا توی سس تکمیل بشه
مرحله آخر هم اختیاریه. میتونید همینطوری سرو کنید یا اینکه بهش پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا اضافه کنید و نوش جان کنید.
من نصفش رو همینجوری و نصفش رو پنیر ریختم و جفتش عالی بود. خب پنیر باشه قطعا یکم خوشمزه تر میشه.
نوش جونتون
طرز تهیه پاستا میت بال
میت بال همون گوشت قلقلی خودمون هستش، قرتی شده! یه پاستای خوشمزه و خوش خوراک!
مواد لازم
- پاستا ۲۵۰ گرم (نصف بسته)
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- فلفل دلمه ای نصف عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا و پول بیبر به میزان لازم
- پنیر پارمسان به میزان لازم
طرز تهیه
یک عدد پیاز رو رنده ریز کردم و آبش رو گرفتم، به گوشت چرخ کرده اضافه کردم، نمک و فلفل سیاه ریختم و ورز دادم.
ازش گوله هایی جدا کردم و قلقلی درست کردم و بعد یخچال گداشتم که خودش رو بگیره.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و سیر رو خرد کردم و داخل میکسر ریختم و میکس کردم.
یک عدد پیاز رو خرد کردم و راخل تابه ای تفت دادم. قلقلی ها رو اضافه کردم و تفت دادم، رب گوجه رو هم تفت دادم ، حالا مواد گوجه و فلفل پوره شده رو ریختم و با هم ترکیب کردم.
نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا و پول بیبر هم ریختم.
در تابه رو گذاشتم و اجازه دادم بپزه. (اگر دیدید آبش کمه می تونید کمی آب هم بریزید.)
پاستا رو در آب جوش همراه نمک ریختم و گذاشتم پاستا بپزه. از هر موع پاستا در هر شکل دل خواه می تونید استفاده کنید.
بعد از پخت آبکش کردم و به موادم اضافه کردم و با هم ترکیب کردم، در آخر کمی پنیر پارمسان و جعفری ریختم در دیس کشیدم و آماده است.