براونی لوتوس رو امتحان کردید؟ تصور کنید یه لایه کیک براونی، روی اون یه لایه چیزکیک باشه اونم لوتوس! دیگه ببینید چی میشه، خود خود بهشته!
مواد لازم برای تهیه براونی لوتوس
مواد لازم برای لایه براونی
- 2 عدد تخم مرغ
- 150 گرم پودرشکر
- 150 گرم شکلات تلخ
- 30 گرم پودرکاکائو
- 50 گرم کره
- 40 گرم روغن مایع
- 100 گرم آرد
- نوک قاشق چای خوری وانیل
- یک پنس نمک
برای لایه چیز کیک
- 250 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
- 200 گرم خامه صبحانه
- 2 عدد تخم مرغ
- 90 گرم شکر
- 20 گرم آرد
- 9 عدد بيسکوئيت لوتوس
دستور تهیه براونی لوتوس با بیسکوییت لوتوس
برا یشروع ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک و پودرکاکائو رو با هم مخلوط و الک کرده و کنار میزاریم.
سپس کره و روغن و شکلات تلخ رو داخل یه قابلمه کوچیک ریخته و بن ماری می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشه، کنار میزاریم تا خنک بشه.
پودر شکر رو داخل کاسه ای ریخته و دونه دونه تخم مرغ ها رو بهش اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم. وانیل رو هم با تخم مرغ دوم اضافه می کنیم.
در ادامه این مایه رو به سس شکلاتی مون اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم. مخلوط مواد خشک رو هم طی چندمرحله بهش اضافه کرده و هم می زنیم.
سپس قالب رو کاملا با کاغذ روغنی پوشونده و مایه رو داخلش می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 15 دقیقه میذاریم.
حالا پنیر رو با همزن کمی زده تا باز بشه. خامه و شکر رو هم با همزن زده تا یکم فرم بگیره و به پنیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها و وانیل رو دونه دونه بهش اضافه کرده و هم می زنیم.
در آخر آرد رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کیک رو که از فر بیرون آوردیم 5 دقیقه صبر می کنیم از داغی اولیه بیوفته و سپس مایه چیزکیک رو روی اون ریخته و سطحش رو صاف می کنیم و بيسکوئيت های لوتوس رو روی اون می چینیم.
قالب رو روی یه سینی گود یا داخل یه قالب بزرگتر گذاشته، کمی آب جوش داخل قالب بزرگتر ریخته بطوریکه تا یک سوم دیواره ی قالب کیک ما آب بیاد.
دما رو روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و 35 دقیقه کیک رو با این دما می پزیم. بعد دما رو روی 140 گذاشته و 8 دقیقه دیگه کیک رو هم با این دما می پزیم.
بعد از پخت اجازه میدیم نیم ساعت کیک با فر خاموش و در نیمه باز بمونه سپس بیرون آورده و 6 ساعت هم داخل یخچال میزاریم تا طعم بهشتیش کامل بشه.
نکات مهم تهیه براونی لوتوس با بیسکوییت لوتوس
- تمامی مواد رو نیم ساعت از قبل داخل دمای محیط بذارین.
- کاغذ روغنی رو حتما بزرگتر از دیواره های قالب برش بزنید تا بعد از پخت به کمک اون کیک رو از قالب بیرون بیاریم.
- سایز قالب من مربع 20 در 20 سانتی بود.