دلمه فلفل دلمه ای با گوشت چرخ کرده و لپه خوشمزه و متفاوته! به نظر من نباید همیشه از همون روش همیشگی برای پخت غذاها استفاده کرد. با به وجود آوردن یه سری تغییرات کوچک میشه ظاهر و طعم غذا رو کلا متفاوت و جالبترش کرد. این دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه یه نمونه از این تغییر دادن دستور اصلی غذاست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت چرخ کرده و لپه برای 4 نفر

  • فلفل دلمه ای رنگی ۴ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • لپه ۱ استکان
  • سیر ۲ حبه
  • بلغور پلویی (دانه درشت) ۲ استکان
  • رب گوجه 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
  • سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ریحان)
  • دارچین ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر گل سرخ ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک به میزان دلخواه
  • فلفل به میزان دلخواه
  • زردچوبه به میزان دلخواه
  • کره و روغن زیتون مخصوص پخت و پز

موادلازم برای سس دلمه

  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • کره و روغن به میزان لازم

دستور تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت چرخ کرده و لپه

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت چرخ

قبل از شروع لپه را خیس کرده و سپس جداگانه با ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه می گذاریم بپزد. پس از پخت، با آب سرد میشوریم لعابش برود.

سپس داخل ماهی تابه، کره و روغن می ریزیم تا گرم شود سپس پیاز نگینی خرد شده را می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود.

رب گوجه و زرد چوبه را افزوده، تفت می دهیم خامی رب گرفته شود سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت برگردد.

در ادامه بلغور گندم را با همان آبی که خیس کرده بودیم با سیر ریز خرد شده داخل تابه می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت و بلغور کامل بپزند.

دقت کنید دانه های بلغور باید کامل بمانند و له نشوند. سپس لپه ی پخته را می افزاییم و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش می کنیم. سبزی دلمه، دارچین، پودر گل سرخ، نمک و فلفل را می افزاییم و آرام مخلوط می کنیم تا همه ی مواد به خوبی مخلوط شوند.

فلفل دلمه ای ها را شسته از قسمت بالای آن برش میزنیم با چاقوی باریک و نوک تیز از چند جا سوراخ می کنیم. داخل قابلمه کمی کره می ریزیم و فلفل ها را داخل قابلمه می چینیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کره را به خودش جذب کند.

فلفل ها را کنار گذاشته و شروع به درست کردن سس می کنیم.

برای سس دلمه، ابتدا روغن را در قابلمه می ریزیم تا گرم شود. رب گوجه را می افزاییم و تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود. گوجه فرنگی ریز خرد شده را می ریزیم با نمک فلفل زرد چوبه و چند دقیقه می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

سپس آب جوش می ریزیم تا تقریبا یک سوم قابلمه را بپوشاند. در فاصله ای که سس در حال جوشیدن است مواد میانی را داخل فلفل ها پر می کنیم.

فلفل ها باید کامل پر شوند ولی مواد میانی را با قاشق فشار نمی دهیم. سپس فلفل دلمه های پرشده را داخل قابلمه کنار هم میچینیم. دقت کنید حجم قابلمه متناسب با دلمه ها باشد وگرنه دلمه ها واژگون می شوند. حرارت را ملایم میکنیم تا دلمه بپزد. نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)