کیک لامینگتون یه کیک استرالیایی خوشمزه ست که اگه دوست دارید یه کیک خاص و متفاوت با طعم جدید امتحان کنید پیشنهاد می کنم این کیک لامینگتون استرالیایی رو امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک لامینگتون استرالیایی

مواد لازم برای کیک وانیلی
  • 4 عدد تخم مرغ
  • شکر دانه ریز 3/4 پیمانه
  • آرد 3/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل(یا نصف قاشق چای خوری وانیل شکری ایرانی)
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
برای آیسینگ شکلاتی
  • پودر قند 1 پیمانه
  • 1/2 پیمانه پودر کاکائو تیره باکیفیت
  • 1/4 پیمانه کره ذوب شده
  • 1/4 پیمانه شکلات نیمه شیرین ذوب شده
  • 1/2 پیمانه آب داغ
برای رویه کیک
  • 2 پیمانه پودر نارگیل (خشک شده)
برای داخل کیک
  • پنیر ماسکارپونه (یا به جای پنیر می تونید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید)
  • مارمالاد تمشک (یا هرمارمالادی که دوست دارید)

دستور پخت کیک لامینگتون استرالیایی

طرز تهیه کیک لامینگتون
فر را با دمای 350 فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک تابه 20*20 را با کره چرب کنید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه کوچک آرد، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن برقی یا همزن دستی، تخم مرغ ها و شکر را به مدت 5 تا 6 دقیقه با همزن بزنید تا کف کند و تقریباً سفید رنگ شود.

مخلوط آرد را به طور یکنواخت روی مخلوط تخم مرغ الک کرده و با قاشق چوبی مخلوط را به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود. وانیل و کره ذوب شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط را به آرامی هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.

خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 17 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود. (فراموش نکنید قبل از خارج کردن آن از فر یک تست خلال دندان انجام دهید.)

کیک را از فر خارج کرده و روی توری خنک کننده برگردانید تا کاملا خنک شود.

طرز تهیه سس شکلاتی

در یک کاسه متوسط ​​پودر شکر و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. کره ذوب شده، شکلات و آب داغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را کنار بگذارید.

کیک را به صورت مربع یا مستطیل مساوی برش دهید. نارگیل را در یک کاسه بریزید.

کیک ها را به مخلوط شکلاتی آغشته کنید و روی آنها را با نارگیل بپوشانید. این کار را با تکه های باقی مانده کیک تکرار کنید.

آنها را در یک بشقاب قرار دهید و اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه خنک شود.

لامینگتون ها را به صورت افقی از وسط نصف کنید. مارمالاد و ماسکارپونه را به دلخواه وسط کیک بریزید. و تکه بعدی را روی آن قرار می دهیم (مدل ساندویچی). می تونید با چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان