مربای کامکوات بدون آهک یا مربای پرتقال مینیاتوری رو امتحان کردید؟ یه مربای خوشمزه یا بهتر بگم عسل با یه عطر و طعم بینهایت خوشمزه و خوش بر و رو! این میوه تو شمال که خیلی زیاده و من تو اکثر شهر ها دیدم پس هر جا دیدین پیشنهاد می کنم حتما بخرید و این مربا رو درست کنید. کنار چای عصرونه حسابی میچسبه و ما بیشتر با چایی میخوریم. راستی ترکیبش با خامه یا کره هم بینظیره!

مواد لازم برای تهیه مربای کامکوات بدون آهک

  • یک کیلو کامکوات یک کیلو شکر
  • یک کیلو کامکوات یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی آب برای شهد
  • رنده پوست دو عدد پرتقال
  • آب یک پرتقال کامل
  • آب لیمو ترش دو قاشق غذاخوری
  • تو پنج دقیقه آخر رنده پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه تهیه مربای کامکوات یا پرتقال مینیاتوری

طرز تهیه مربای کامکوات

کامکوات رو چیدم خوب شستم بعد با چاقو از وسط دو نیم کردم و با سیخ چوبی یا خلال دندان تمام هسته های ریز و درشت رو خالی کردم.

داخل قابلمه ای آب ریختم وقتی آب جوش اومد کامکوات رو داخل آب ریختم گذاشتم ۵ تا ۶ دقیقه جوشید بعد آبکشی کردم با آب سرد و دوباره این کار رو تکرارکردم یعنی سه مرتبه هر مرتبه ۵ تا ۶ دقیقه جوشوندم.

بعد مرحله آخر ریختم داخل کاسه آب یخ چند تا تیکه یخ هم انداختم روش و رفت نیم ساعت استراحت کنه.

تو این فاصله من به ازای هر یک کیلو کامکوات یک کیلو شکر ریختم داخل قابلمه و باز به ازای هر یک کیلو کامکوات من یک ونیم لیوان دسته دار فرانسوی آب ریختم رو شکر و آب یک پرتقال تازه و رنده پوست دو تا پرتقال فقط حواستون باشه قسمت سفید رو رنده نکنید گذاشتم رو حرارت ملایم تا شکر حل بشه و شهد کمی قوام بیاد.

پس حواستون باشه بیشتر از این مقداری که گفتم آب نریزید مقدار آبش کافیه.

وقتی کمی قوام اومد حالا کامکوات ها رو آبکشی کنید بندازین تو شهد و بزارید با حرارت ملایم یک ساعت تقریبا بجوشه.

بعد اینکه کامکوات رو ریختین داخل شهد هر چند وقت یکبار با یه فرچه دیواره های قابلمه رو با آب لیمو ترش تر کنید تا مرباتون شکرک نزنه.

من دو قاشق غذاخوری آب لیموترش رو ریختم داخل کاسه و با فرچه به دیوارهای قابلمه زدم.

نمیدونید ترکیب پوست پرتقال و آب پرتقال چقدرهم تو رنگ مربا هم عطر و طعمش تاثیر داره.

برای تست قوام مربا یه ذره از شهدشو بریزید داخل کاسه بزارید چند دقیقه تو یخچال یا فریزر وقتی به قوام دلخواهتون رسید بهش یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال اضافه کنید و اجازه بدید پنج دقیقه بجوشه و بعد ازرو حرارت بردارید یه مربای خوشگل و خوش عطر و طعم تحویل بگیرید.

بزارید یک شب تا صبح داخل ظرف بمونه بعد در ظرف شیشه ای مورد نظر بریزید و جای خنک نگهداری کنید. نوش جان